Forward
Fotograf
Utstyr
  • Canon 5D Mark II
  • Canon EF 24-105mm f/4.0L USM IS
  • Brennvidde35mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger200
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_558160} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Trond O.
Hei og god morgen, interessant tittel til bildet. Ved første øyekast og med tanke på tittelen blir jeg litt satt ut. Ser veien forover, men får straks ett inntrykk at den følger stien rundt vannet til høyre. Så i tanke om at veien går "videre" utover bildet så stemmer jo det. Men i øyemed 'fremover' så blir det en liten interessant konklift i tankene om det.

Interessant fargespill, om det er naturlig eller redigering i etterkant men får inntrykk av nedsatt fargesaturasjon på veien, høyballene i plast til høyre og treholtet bak til høyre forbi vannet. Gir en grei dynamikk i bildet.

For meg fungerer treet helt til høyre greit som en innramming. Høyballene i plast og det åpne landskapet over de gir også en grei dynamikk i bildet.

Et bildet som fungerer for meg teknisk, symmetrisk og utsnittsmessig. Litt 'stressende' å se på, blikket flakker mye mellom veien og det åpne på høyre siden. Mvh. Trond.
Ove B.
Tusen takk for kritikk Trond! :)

Skal være ærlig å si at jeg tok den tittelen litt ut av det blå, da jeg fikk totalt jernteppe.. hehe.
Trond O.
Hehe, det må være lov det av og til. Det er en grunn til at man ikke alltid skal ta titlene så høytidelig, er vanskelig å finne ~ett smart ord til å beskrive noe med ;)
Finn E.
Personlig synes jeg bildet hadde gjort seg med mer luft på toppen. Virker litt trykket ned når tretoppene blir kuttet på den måten.

mvh
Finn
Ove B.
Takk for kritikk Finn :)

Deler ikke samme mening som deg, men det er nok sikkert bare meg som har sett meg blind igjen :)

Geir Helge S.
Hei Ove.
Bildet har en fin komposisjon, og jeg tror du har gjort rett i å kutte tretoppene så dramatisk som du har gjort. Det er ikke så mye av interesse å se utenfor bilderammen slik jeg tolker det, og et viderer utsnitt ville fjernet oppmerksomhet fra hovedelementene i bildet. Selve bildebehandlingen synes jeg var noe røff, og ikke etter min smak. Bildet er heller ikke spesielt spennende utover en fin komposisjon. Alt i alt et bilde over gjennomsnittet her inne, men ikke et bilde som jeg stopper opp ved.

Vennlig hilsen
Geir
Ove B.
Takker for kritikk Geir :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu