Tåkemorgen
Lav morgensol over morgentåke i Lommedalen
Usikker på både eksponering, utsnitt og på om gate- og vinduslys burde retursjeres...
Utstyr
  • Nikon D3s
  • AF-S Nikkor 70-200 f/2,8
  • Brennvidde145mm
  • Blenderf/13
  • Lukker1/100s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger175
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_558029} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Trond O.
Hei, et helt fantastisk lys og skyggespill i bildet her! Tar rett og slett pusten ved første øyekast. Skulle likt å vært der og sett med egne øyne også! Spennende med de mørke feltene i forgrunnen som gjør at husene og trærne kommer ekstra tydelig frem.

Av ting som jeg synes er litt forstyrrende er det et grønt felt i skyene og et grønt lys som skinner imot fra skyene. Så blir det mye forgrunn/horisont til høyre i bildet og minker betraktelig mot venstre, gir en følelse av hele bildet tipper til venstre. Jeg ser jeg hadde foretrukket dersom bildet ble noe kuttet fra venstre hold til å "rette opp den visuelle horisonten" i bildet. Magisk! Mvh. Trond.
Kjetil B M.
Trond,
Takk for kommentarer! :-)
Tar med meg dine innspill og jobber litt mer med det!
Bjørn phillip C.
Et Helt vanvittig lys du har klart å fange her. synes de mørkeste skyggepartiene er litt vell mørke. finnes det noe informasjon i dem? eller knuste du svartnivået.?
Helt konge:)

Mvh Bjørn
ingebjørg fyrileiv g.
Dette bildet har kanskje et godt potensiale på grunnen, med tilsynelatende gode fotoforhold som lys og tåke. Men for meg ser det ut til at du har "ødelagt" bildet med å dra for hardt i spakene, og overdrive kontrasten fullstendig, dette med negativ effekt.

De gjengrodde mørke feltene virker ikke positivt på min opplevelse av bildet da de trekker til seg alt for mye oppmerksomhet (bort fra motivet som jo er tåka/lyset i skogen). Lysene/skinnet av hus som vises som prikker blir støy, og komposisjonen er hakkete med alt det svarte (jeg skjønner fx ikke hva som er skjedd med at forgrunnen er delt i tre!?).

Dramatikk er fint det, men alt med måte...

-ingebjørg
Agnor B.
Jeg er helt enig med Ingebjørg akkkurat her. Det første jeg tenkte da jeg sjekket ut flere bilder fra deg var at dette er for min del litt overdrevet effekt på sortnivå og kontrast. Det ser ikke naturlig ut, og jeg får det heller ikke til å bli kunstnerisk. Likte ikke de tre store skyggepartiene, synes de ødela et ellers godt bilde.

Ser ellers helt klart potensiale, ingen tvil om at du kan sakene.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu