Natten
Nar vi lager portretter, sa viser vi mennesker. Nar vi driver med landskapfotografi, sa viser vi landskap. Nar vi gar ut og lager bilder om natten, viser vi...ikke natten. Vi viser noe byggninger, gater eller hva som helst i spesielt belysning.
Er det mulig a vise natten selv?
Jeg prövde ganskje ofte (ogsa i dag) men lykkte ikke. Plutzelig jeg husket dette gammle bilde, tatt i Januar, forkastet pga feil redigering.
Lykkte jeg denne gangen? Jeg vet ikke...
Utstyr
  • Canon
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetJeg ma sikkert ikke snakke om lukkertider osv. Tekniken heter flax. For a vise mörket trenges en ramme eller noe slik. I denne tilfelle et enkelt lys som danner noen linjer og en fullmane, som skinnte gjennom et hull i skyene bakk meg.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_555861} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Solvår B.

Å vise natten uten lys? Det går neppe. Her er det også de lyse partiene som får min oppmerksomhet ved første blikk, men så tar jeg meg tid til å studere resten av bildet. Det er nydelige mørke blåtoner. Kanskje du kunne hatt færre opplyste detaljer og enda mer natt? Det går an å eksperimentere.
Jeg liker bildet.
: ) Solvår
Carsten W.

Takk for det, Solvar! Det var det jeg mente. Du ma ha linjer for a lenke blikket inni mörket. Hvis de er for lite sa har du ingenting. Det har jeg prövd ofte..;))
Om det funker her? Jeg vet ikke. Det er vanskelig a bedömme selv.
Avsluttet .

Nydelig bilde fra blåtimen..et enkelt motiv som du lager spennende med din komoposisjon!
hilsen
Tove
Roar K.

Fine linjer i bildet. Det er lyset og linjene som er bildet.
Jeg er litt inne på tanken av et kutt i topp på Ca. 3 cm. Jeg så også at bildet ikke taper på et tilsvarende kutt nede. Da ender du opp med en mer panorama format. men hvorvidt det vil høyne bildet kommer nok an på ønene som ser.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu