Liker kontakten med hunden. Er ganske fornøyd med lyssettingen. Kunne tenkt meg en noe kraftigere kantbelysning.

Føler ikke at redigeringen er helt på det nivået jeg kunne tenkt meg. Men jeg lærer sakte men sikkert
Bildet inngår i albumet Hundebilder - Hundebilder jeg har tatt.
Utstyr
  • Canon 7D
  • Canon 70-200/2.8 IS II
  • Brennvidde95mm
  • Blenderf/13
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • AnnetEr brukt fem lamper. To som kantbelysning med grid bak til venstre og høyre. Forfra er det to paraplyer på 45 grader fra hver side. Samme styrke som fyll. Og rett forfra er hovedlyset. Litt kraftigere enn de andre og med beauty dish med grid. Lurer på om jeg skal bytte den ut med en vanlig reflektor for å få noe mer kontrast i lyset der.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_555839} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Are-Martin S.

Snakker om øyekontakt. Har du lagt en sjokoladebit oppå objektivet? Veldig flott hundeportrett hvor du har fanget et godt uttrykk. Blå bakgrunn er en smule uvanlig, men det fungerer godt. Jeg fikk lyst til å klappe denne :-)
Pål H.

Øyekontakten var ikke så vanskelig. En godt vandt studiohund som også er lydighetshund vet hvor han skal se. Trener mye, og bare meg og han i studio. Da har jeg full konsentrasjon.

Blå bakgrunn er nok litt uvanlig. Men jeg er ikke så glad i den hvite standard bakgrunnen. Det gir så lite til bildet. Og er litt for vanlig.
Linn Å.

Stilfullt portrett av hunden.
Jeg syns den duse blå bakgrunnen gjorde seg veldig her. Som du sier så kan nok hvit bakgrunn bli litt kjedelig i lengden.
Og utrolig godt blikk-kontakt.
Dyrebilde utenom det vanlige :)

Mvh Linn
stephen b.

Veldig kul bakgrunn. Uvanlig uten at det blir smakløst. God skarphet, kontakt, fin kontrast og optimal beskjæring. Kort og godt en veldig bra fotojobb!
Pål H.

Takker.

Synes selv at bildet kunne vært bedre. Føler at det mangler den siste prikken over i'en. Jeg har litt igjen å gå til jeg er der hvor jeg ønsker å være
Stein Rune B.

Flott hund, bra bilde.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu