Anne
lurer litt på dette jeg:-)
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2003-07-19 08:41:40
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger645
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_55518} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Bjørn H.
Hei.. Liker bildet ditt Toni. Behagelig toner, fint blikk og en ekstra spenning ved at det heller litt. Bra skarphet også !!! Nice

Bjørn
Jostein M.
Synes også dette var bra jeg. Blikket er nevnt, tonene er nevnt så dette blir vel sånn bare kommentar fyll. Forresten fint at det skråner.
Mvh
Jostein
Dag N.
Fint uttrykk, jeg liker det dirkete blikket, litt reservert, men det er greit.

Nydelig lys, fin bakgrunn og god balanse. Veldig fint ''kopiert'', hudtonene er myke og fine og øynene er passe mørke (lyse). Blåtonen kler bildet.
Nils B.
Joda jeg liker det jeg ser og registrerer at du har valgt litt uvanlige fargtoner noe som gjør det enda vanskeligere og få bildet til og stå på en ok måte. Fargetonene tilfører bildet en hel del, og sammen med blikkets inntensitet så blir bildet spennende å se på. Men, det lyseste feltet på muren til venstre er muligens litt lyst, iallefall så trekkes øyene mine dit. Dette gjør at jeg etter en tid mister kontakt med modellen som forøvrig har noen striper som du burde tatt bort (på venstre skulder)(pirk). Årsaken til at jeg pirker på disse detaljene er at de hadde kommet så mye kraftigere frem om du hadde forstørret bidet. (noe jeg mener bildet fortjener) Ha ei fin arbeidsøkt, og ikke minst sommer.
mvh Nils
Toini B.
Takk for kommentarer.
Nils: Jeg bør kanskje tone ned det lyse feltet til venstre litt, ja. vet ikke helt hva som har skjedd med skulderen, men det kan fikses på ihvertfall. Tror jeg må ha loka med et eller annet, for det er ikke på orginalbildet. Vet ikke hva som har skjedd mao. Men tusen takk for innspill:-)

ha en strålende helg!!

Lene Rebekah G.
Kjempefint bilde! Fine farger, veldig behagelig å se på.
Jo Grim G.
Fint lys og fin kontakt med modellen. Personlig synes jeg, du burde rette opp bildet. For meg vipper det for mye mot høyre. Dette kan forandres ved oppretting eller ved å la modellen vende ansikt/kropp motsatt vei i samme vinkel. Forøvrig et fint bilde!
Rune Edvin H.
Blåtonene blir litt for rene for at jeg tar helt av. Tror jeg ville likt et ørlite stikk av brunt (i tillegg til det blå) for å få litt skitten toning i vegg og ansikt. Uttrykket i bildet er svært bra.
Rune
Ingrid B.
Et kjølig portrett.

Som vanlig god kontakt med modellen.

Rent og pent.
L P.
aldrig förut har jag sett en tegelvägg så vacker... den är verkligt fascinerande. nästan så att ögonen dras till den istället för modellen. :)
Frank S.
Helt enig med forrige!! Fantastisk struktur i muren, og du er råflink med modell-kontakten din...

Jeg kunne tenkt meg ''bittelitt'' granne mørkere i huden, bare ørlite..

Ellers gir det et bra kaldt inntrykk, vippen på veggen bryter med formatet, og gjør det spennende synes nå jeg..

Flink Toini

:o)

Frank
Christer B.
Enig at modellen fortjener mer oppmerksomhet enn murveggen bak, den trekker litt mye. Litt i overkant med dodge & burntool for min smak. Ville nok også som nevnt foretrukket noe mer brunt.
Men viktigst av alt; veldig bra bilde Toini. Fin kontakt, ''nakent'' og enkelt.
Torbjørn L.
ooh. diggbare toner :)

mvh

Torbjørn
Torbjørn L.
ooh. diggbare toner :)

mvh

Torbjørn
Thorfinn B.
god kontakt med modellen, men toningen slettes ikke i min smak.
Birna R.
ser veldig bra ut i mine øyne (litt forbehold ang. farger fordi jeg akkurat nå sitter ved en laptop med skjerm som krangler med meg og Color Spyder om hvem som har mest rett). helningen er viktig og oppveies flott ved bruk av korrigerende negativt rom (mursteinsvegg). bra modellkontakt igjen, men det er vel blitt et varemerke for deg toini?
Arild S.
Ok knips av situasjon (og bra blikk), men kunne godt ha vært utført i en varmere tone. Jeg liker godt kontrasten mellom veggen og hennes hudtoner.

Arild

Toini B.
Takker for kommentarer!
la til en versjon med en annen toning, men glemte å tone ned lyse partier. vel det får bli en annen gang.

God helg!

:)
Christer B.
ja, likte #2 bedre.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu