London Eye
Utstyr
  • Rolleiflex 3,5 F
  • Xenotar
  • Brennvidde80mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger165
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_554048} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Avsluttet .
Denne er rett og slett nydelig i all sin tekstur, lys, skygge og flateinndeling.
Ivan H.
Hærlig bilde og skal prøve å forklare hvorfor jeg synes det, selv om det ikke er så lett.

Skyggen fyllet godt ut bildeflaten og diagonalen gir god dynamikk. Skyggen av london eye gir også spenning i seg selv, og i forhold til båt, lekter og pålene. Man kan velge hovedmotiv her.
Det at skyggen går over båt og lekter gir ekstra spenning.

Et bilde med enkle elementer som fyller bildeflaten akkuratt nok. Gode kontraster mellom motivene, og mellom skygge og elv.

Liker dette veldig godt.

Ser at bildet ikke er helt kvadratisk, og ser ikke noe problemer med at dette kan gjøres helt kvadratisk.

Mvh
Ivan
Gunnar John C.
Dette bildet liker jeg godt. Spenstig utnyttelse av billedflaten, som Ivan også nevner. Et originalt grep på et turistmotiv som mange har prøvd seg på, (meg inklusive, dog uten nevneverdig hell).

Fin nesten grafisk tekstur i skyggen mot vannets småbølger, en abstraksjon som først etter noen sekunder blir konkret i hodet mitt. Og som Ivan sier, man kan velge hovedmotiv - for meg er det skyggen av moderne tid over Themsens "evige" elvekultur, symbolisert ved lekteren.

Foto av skygge er også krevende, det har lett for å bli litt flatt (sic:), men her synes jeg det fungerer ypperlig.

En detalj - du kunne klonet vekk det lille, hvite trådrusket ovenfor "spissen" av ellipsen? Jeg lurte også på den horisontale skyggen langsetter øvre billedkant samt de tre skyggeflekkene øverst langs venstre kant. Men ved nærmere ettertanke synes jeg disse bidrar positivt til fornemmelsen av abstraksjon på grovt strukturpapir.

Vennlig hilsen,
Gunnar
Rita H.
Ja, hva skal man ta med som ikke er kommentert før - det enkle er ofte det beste, kanskje.
Flott komposisjon - kreativt - interessant.
Liker hvordan skyggene er mørke nederst mens de feider ut til lysere i øvre halvdel - gir en tanke om at ting er slik de er.
Kunst for veggen, dette.

Hilsen Rita
Knut-Inge J.
Mange takk, Tommy, Ivan, Gunnar John og Rita. Inspirerande tilbakemeldinger. Bildet er ein scanna Rollieflex-negativ - i utgangspumktet tilnærmelsesvis kvadratisk, men det er mulig scannaren har tatt seg friheter... :-) Rusket er sett og notert - takk!
Stein Adler B.
Et smått genialt bilde dette, Knut-Inge!
Svart hvitt og en komposisjon på sitt beste. Fattet "London Eye" lenge før jeg leste tittelen, og da har du lytes godt i en mer abstrakt og langt mer spennende formidling av dette landemerket, uten å vise hjulet i "helfigur"!
Me like !
mvh Stein
Svein-Roger J.
Jeg likte dette godt allerede da jeg så thumbnailen. hadde tenkt å skryte av det nårv jeg så det i større format, men ser at andre har gjort en minst like god skrytejobb som jeg hadde tenkt. men henger meg på tilhengerne av bildet. bra.
Avsluttet .
Har ikke så mye mer å tilføre, -rett og slett supert!
Knut-Inge J.
Mange takk, Stein Adler, Svein-Roger og Tor-Arne.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu