Høststrødd vei
Utstyr
  • Leica D-LUX 5
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger171
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_552828} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Stein Adler B.
En svart/hvitt høstkomposisjon som er "over snittet" her på forumet, Torgny !
Liker linjeføring innover i bildet, kontrastert med de vertikale bjørkestammene på siden. Enkelt, men nettopp derfor så bra :-)
mvh stein
Torgny S.
Tusen takk, Stein.
Avsluttet .
En fin komposisjon med feiende flott dybde. For meg blir det litt hardt, kanskje litt hard kontrast. jeg ville myket det litt mer opp i kontrastene. Ikke mye.
Trond O.
Hei, som sagt over er det en flott svart/hvit komposisjon, liker veien innover bildet som gir noe dynamikk i bildet og dybde. Jeg synes det blir litt for mye av veien/stien i forgrunnen, blir en litt for massiv bunn for meg. Ved et lite kutt nederst fikk jeg personlig mer ro over bildet. Bra fanget, mvh. Trond.
Rita H.
Det er veien som gjør bildet, flott hvordan den svinger seg innover i landskapet og forsvinner i skogen der fremme.
Det kan være krevende å få et bilde av en skogsvei til å se spennende ut - dette er helt greit selv om jeg kunne ønske noe mer å hvile øynene på, men da må en selvfølgelig ha mulighet til å fange noe mer.
De harde kontrastene gir gode markeringer i veien.
Mener også at dette tåler et kutt i bunnen, ellers ok komposisjon.

Hilsen Rita
Torgny S.
Hardheten vil jeg nok beholde. Men jeg stiller meg spørrende til å kutte i bunnen. Årsaken er at jeg mener at mye av suget i bildet oppnås ved lavt kamerastandpunkt og at veien danner noe av forgrunn. Det var noe jeg var opptatt av under opptaket. Kanskje skulle det vært noe interessant i forgrunnen, men det kunne lett tatt oppmerksomheten bort fra dybden. Jeg har tatt prøvebeskjæringer og syns det er best slik det er. Vil gjerne ha respons på dette.
Avsluttet .
En fin og ren komposisjon uten forstyrrende elementer. Dybden er flott. Er helt enig med Torgny om at bildet ikke bør beskjæres i bunnen. Dette reduserer den fine dybden. Knallhardt uttrykk med skikkelig trøkk i kontrastene. Synes det fungerer fint, selv om jeg også tror mykere kontraster kunne fungere. De harde kontrastene gir meg en følelse av spenning og uro. Et interessepunkt ville nok vært et pluss, men i såfall ville jeg nok hypotetisk sett foretrukket dette lengst inn i veien og ikke i forgrunnen. Hva med å lime inn ei gaupe? ;-)
Mvh Jens :)
Roger H.
Jeg liker godt veibilder, også dette. Jeg ville heller ikke beskjære bildet fordi da vil det miste mye av komposisjonen og bli litt ordinært.
Det lave kamerastandpunktet kler motivet godt synes jeg.
Som nevnt kunne det vært litt mykere kontrast, enig der.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu