Høstvind
Bildet inngår i albumet Ved sjøen -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blenderf/20
  • Lukker5s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_552126} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Heidi N.

Litt malerisk preg over de duse fargene. Fint valg av lukkertid. :)
Heidi
Bente S.

Ja dette ble vakkert! Nydelig sløring og jeg liker de blå/grå fargetonene!
Bente
Roar K.

Jeg har fått med meg at du i motsetning til meg nok har sansen for lange lukkertider på levende vann hvilket jeg synes stjeler livet i vannet. Noe annet er det på forholdsvis stille havflater eller tjern for den saks skyld. Da kan lange lukkertider forsterke inntrykket. Noen ganger kan kanskje opptaket også få en utilsiktet inntrykk slik som her hvor jeg føler kaldt og at det kommer frostrøyk opp fra vannet.
Jeg har etterhvert fått rykte som pirkepinne og ser ingen grunn til ikke å opprettholde det ryktet.
Her ser jeg nede i høyre hjørnet at steinen har en kant som stikker ut i hjørnet. Derfor ville jeg kutta akkurat på oversiden av steinen i venstre hjørne for da går nevnte linje rent ut på nedre ramme. Da får du riktignok et liten sort bit som stikker opp fra nedre ramme som burde smake kloner'n.
Men når alt dette er sagt så kan jeg vel aldri for sagt sterkt nok at det er alltid uten unntak author som har styringsretten til eget bilde hvilket jeg har opplevet på flere andre sider at ikke alle har fått med seg.
Gudene skal vite at jeg har fått både pepper, chilly og det som værre er for mine bilder. Men siden jeg er så sta at en flokk esler ville rødme i mitt nærvær så holder jeg fortsatt på med mitt.

Roar
Øystein U.

Takk for kom. Heidi; Bente og Roar.
Roar: Takk for konstruktiv tilbakemelding. Jeg er ikke ekstrem "fan" av lange lukketider.Ved rennende vann liker jeg ca 1/4s lukketid, noe som ikke gir en grå masse. Her var det et kompromiss mellom dårlig lys,tåkedis og dybdeskarphet.

mvhØystein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu