waterscape
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_551650} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Maximilian G.

Flott bilde av stranden med fine farger. Synes at horisonten er litt for midstilt. Det ser bedre ut hvis du har horisonten i nedre tredjedelen av bildet eller i øvre tredjedelen.

-Max
Torbjørn P.

Ofte enig i at horisonten ikke bør midstilles, men her synes jeg både skyed og bølgeslagsmerkene i forgrunnen er viktige. Dermed ikke rom for beskjæring synes jeg. Liker fargen du har valgt her. Ville kanskje mørknet personene enda mer, muligens til helt svarte som rene siluetter.
Truls L.

Dette var et flott bilde. Fine gyldne farger og flotte siluetter av menneskene på stranden. Som oftest er det best med horrisonten i øverste eller nederste tredel, men på dette bildet syns jeg faktisk at det passet med midtstillt horrisont :)

Truls
Sidsel T.

Nydelig lys og farger. Flott mønster i sanden.

Sidsel
Morten O.

Takker for tilbakemeldingene, jeg fjernet deler av toppen av bildet og syntes ikke noe særlig om resultatet. Torbjørn var inne på siluetter dette var ønskelig men ved å maskerer menneskene og bare gjøre de mørke gjorde ikke bildet til det jeg ønsket. Jeg ville ha en slags tilstedeværelse men også å gjøre slik at de bare var der som en bakgrunn.

Mvh
Morten
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu