fiskars kone
Statue "Fiskars kone", skapt av Per Ung, i Svolvaer/Lofoten
Utstyr
  • canon
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_548529} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Solvår B.

Nydelig lys og vakre farger i dette bildet. Fint å skimte fjellene i bakgrunnen.
Det er kanskje på grunn av fjellene at du har valgt denne komposisjonen? Jeg ville nok valgt mer luft foran fiskerens kone der hun står og skuer utover havet. Smak og behag.
: ) Solvår
Lisbeth S.

Grei komp av fiskernes kone, men her ble jeg mest fasinert over den flotte bakgrunnen med fjellene i pastellfarger. et rolig og behagelig bilde å se på.
mvhLsibeth
Avsluttet .

Rofyllt og vakkert med sude fina farger!
Hilsen
Tove
Marit O.

Pent lys i bilde,fint med fjella i bakgrunnen som skaper dybde
Her burde du hatt et lavere ståsted,som du nå selv ser kutter du beine på stauen med horisont linjen som også heler mott høyre Carsten!

God Helg!

Mvh

Marit

Carsten W.

Tusen takk alle sammen og god helg til dere ogsa. Jeg skal ut pa havet i morgen;)

Marit, jeg er enig med deg. En lite bitt lavere stasted hadde gjort jobben enda bedre.
Men jeg sto pa en kjörende bat nar jeg tok bildet. Jeg kom tilfellig ut pa deck, skjönnte situasjonen med fin belyste fjeller og baten ute pa havet og hadde omtrent 5 sec for a hente frem kameraet, finne innstillinger og trykker knappen...;)
Roar K.

Det som slår en med det samme her er de lagdelte pastellfargene.
Fiskerkjerringa på påle ytterst på svabergdiagonalen kommer man selvfølgelig heller ikke utenom. Men uten lyset og disse fargene kunne dette for blitt tamt - og et bilde man bladde forbi.

Roar
Trygve B.

Herlig med et bilde fra svolvær.Du har fått motivet fint frem. fine kontraster i havet og lofotfjellene i bakgrunnen. jeg har jo bodd på leknes. vinteren kan ofte være rene luksusen for fotografer lav sol hvite fjell og mye blått lys.
grete J.

ja,den er flott..min far var med og satt den opp,så i sokkelen på fiskar kona ligger det 1 krone støpt ned.. har en del bilder av den..
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu