To små hus
Fant disse på min ferd fra Egersund i rettning Flekkefjord. Jeg er sikker ikke verken den første eller siste som tar bildet av disse;-) Takk Arild Aase for tipset om å kjøre 44 nedover og ikke 39.
Det var stiv kuling i kastene og ekstremt regnvær når jeg stoppet her så derfor måtte jeg ta bidlet fra bilvinduet, for den som har en nese for detaljer synes værforholdene både i Vannet som kommer ned fra fjellet til venstre i bildet og busken som svaier i vinden til høyere.
Utstyr
  • canon 450
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_548295} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Gunnar E.

Du har nok rett i at dette motivet er formidlet tidligere, men jeg tror ikke noen har fanget vann og vind som du har gjort. Flott sett og godt formidlet -:)
mvh
Gunnar
Avsluttet .

Der var det ja. Enig med Gunnar. Jeg merket meg fort vannet som fosser ned fra berget, stiv kuling i de løvfellende trærne.
Eneste som mangler og ja det er helt sant Kristin: En stykk lang underbukse og en stykk kort underbukse hvit mangler på klessnora. Størrelse ukjent for meg:)
Helt sant som sagt, jeg tror du kan lete frem hvert eneste bilde tatt her, underbuksene henger der:) Kanskje er det de vi ser i stiv kuling til høyre for det røde huset der ved den grønne busken:)
Bildet ble meget pent, gode mettede farver, klart og fint og skikkelig ruskevær som setter sitt preg her.
Bra formidlet.
mvh arild
Hanne B.

Herlig plass og bilde,vært her noen ganger :)

Hanne B.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu