Sunrise through ugly
Sola står opp over Gandsfjorden, det ble fanget gjennom et slitent, piggtrådtoppet gjerde, bak en landsatt fiskebåt.
Utstyr
  • Canon EOS 40D
  • Canon Sigma 18-125mm 3,8-5,6 hsm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_547266} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Roar K.

Kanskje er det litt utidig av meg, men jeg reagerer litt negativt på den nedre del av bildet. Ser ikke bort fra at det er den sedvanlige smaken og baken som blander seg inn.
Uansett så scrollet jeg ned og dekket t.o.m. vegetasjonen og syntes det ble et roligere bilde der stemningen tas bedre vare på.
Oppe til høyre durer litt piggtråd direkte ut i hjørnet så der ville jeg nok klonet vekk den og likeså den vertikale som stikker ned fra den for å få et roligere område nær hjørnet.
Jeg tillot meg også i tillegg til nevnte bunnkutt å kutte innenfor tekstilen oppe til venstre og innenfor stanga til høyre slik at jeg ble stående igjen med rene piggtråder oppe og solnedgangen sett gjennom nettingen med den buete tråden.
Det ble slik jeg så det et flott stemningsbilde. Men dette er bare forslag som du kan se nærmere på hvis du synes det ser interessant ut.

Roar
Trude H.

Konstruktiv kritikk er aldri utidig, Roar, jeg setter pris på det!

Det jeg var ute etter, var roen og freden som lå bak det litt stygge og rotete i front, kontrasten altså. Men for å få et flott og rolig stemningsbilde er absolutt forslagene dine verdt å lytte til. Jeg skal lage en slik versjon du foreslår og se hva som skjer både med bildet og meg! :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu