Gjøk
Gjøken landet og stakk igjen med en gang den så meg. Så bare 1 skudd. Litt gjemt mellom bladene men en gjøk er nå en gjøk på brikka..:)
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger119
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_545723} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Kirsten H.

Heldiggris! Jeg har ikke hørt gjøken på mange år, langt mindre sett den. Tror den fremdeles hekker ute på øyene utenfor Tønsberg, men det var mer av den da jeg var barn. Fint å se den, veldig bra fanget!
Mvh Kirsten
Frode L.

Hei.

Gratulerer med gjøken, truffet veldig godt med fokus, skarp og detaljert der den sitter innrammet i løvet, fint lys og flotte farger.
Det er første gangen på mange år jeg ikke har hørt gjøken her jeg bor.

Frode.
Åsmund I.

Det har jeg i grunn ikke tenkt på... At det er lenge siden jeg har hørt gjøken. Tror aldri jeg har sett den i Norge. På Danmarks vestkyst har jeg sett den noen ganger, men aldri innen fornuftig fotorekkevidde. Flott bilde hvor du har truffet godt med fokus på en fugl som, som du sier, ikke sitter stille for lenge. Komposisjonsmessig skulle man jo kanskje ønske seg at bladene ikke var der, men for min del gjør det egentlig lite. På sitt vis kan det være med på å heve bildet. Godt jobbet!
Harald N.

Dette satt med ein gong, flott med det skarpe auga.
Mvh Harald
Odd Chr. K.

Et kamerastandpunkt, miljø og en uoppmerksom gjøk som virkelig gir inntrykk av en smygende fotograf med full uttelling. Knallbra!
Odd C.
Ingrid Milly L.

Fint av gjøken i flott miljø!Men er dette en ungfugl fra 2011 for de jeg har på brikka er ikke stripet helt opp men kun i bryst og undersiden?
mvh. Ingrid Milly
May-Brith O.

Veldig bra fanget av gjøken. Skarpt og med flott miljø.
Solvår B.

Gratuerer meg gjøken! Artig bilde.
Hos min sønn, som bor på landsbygda utenfor Haugesund, var det en gjøk i fjor som "aldri" ga seg med koko-en. Det ble ganske intenst etterhvert. Jeg så den aldri, men hørte. :))) Jeg vet ikke om de har hørt gjøken i år.
: ) Solvår
Terje M.

Litt synd med bladet foran, men ellers flott.

Mvh
TerjeM
Bjørn T.

Synes bladene bidrar til å gjøre dette gjøkbildet ekstra bra. Veldig bra eksponert med flott lys og farger. Likte dette! Mvh Bjørn
Duy P.

Knall bra fanget, hvor bladene gir en naturlig innramming.

duy
Kolbjørn P.

grattis, bra fanget, ikke så ofte du ser gjøken, skarpt med flotte detaljer, likte denne
mvh Kolbjørn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu