In memory of 22/7-11 b
Utstyr
  • Leica D-LUX 5
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger119
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_543051} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Roy Helge R.
Jeg undrer meg over at du har lagt høylysene så langt ned i dette bildet. Det lyseste punktet jeg kunne finne på fuglen er rgb(140,160,170) - eller omtrent 50% grå. et er dårlig utnyttelse av det begrensede toneomfanget vi har tilgjengelig.

Om den følelsen av mørk glorie rundt fuglen er tilsiktet eller ikke vet jeg ikke, men det forstyrrer meg. Om det nå er laget slik, eller det bare er lyset som spiller meg et puss.
Torgny S.
Denne kritikke ble jeg ikke helt klok på.
De lyseste feltene er over issen og ryggen på fuglen. Bølgebevegelsene gir lyse og mørke partier i et kortbølget mønster. Jeg forstyrres ikke av noen gloriefølelse av den grunn. Jeg kjempet litt med kontrastnivået for å få stoffelighet i de lyseste partiene. Men toneomfagnet i det svart/hvite er forholdsvis lite uansett.

Takk for interessen.
Roy Helge R.
Hehe. Nei, en ordentlig kritikk var det jo ikke. Mere et par spørsmål pakket inn i rare setninger.

Det jeg lurte på var grunnen til at du har valgt å legge de lyseste tonene såpass langt fra det "hviteste" som er mulig i en datamaskin. Du har valgt å kun bruke de gråtonene som er mørkere enn ca 50% grå i den hvite fjærdrakta, uten at det er andre elementer i bildet som trenger toneomfanget mellom 50% grå og helt hvit til kontrast. Dette kunne lett ført til at noe av toneomfanget i fjærdrakta ville gå tapt, dersom det hadde vært mye å ta av til å begynne med.
Torgny S.
På denne sonen bør vi holde oss til ordentlig kritikk. Men jeg ser jo at du egentlig ikke tilhører denne sonen.
Jeg har lagt det hviteste slik fordi jeg ønsket å ha et snev av stofflighet også i det hviteste.
Lone M.
Et vakkert bilde av en nydelig hvite fredsduen. Den hvite duen gjør seg meget godt mot det middelhavsblå bakgrunnen. Liker at du har valgt en nøytral bakgrunn. Flott fanget. Lone :)ps. liker at du har fanget blikkontakt med duen .
Torgny S.
Takk, det er Middelhavet, nærmere bestemt Porto Banus ved Marbella. Den landet rett bak meg, og ga meg anledningen til dette bildet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu