Flue i farta
Det er lagt ut veldig mange bilder av blomsterflua i sommer. Jeg greier ikke å matche de beste, men jeg har laget min egen variant med litt jobbing i Aperture.
Jeg er ikke sikker på hvor mye man kan fikle med naturen før det blir for mye....
Bildet inngår i albumet Insekter -
Utstyr
  • Nikon D7000
  • Sigma 105mmF2.8 DG macro
  • Brennvidde105mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger111
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_542767} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Siv O.

Et flott presentert bilde av blomsterfluen!
Liker behandlingen og fargetonene du har gitt det ;)
Mvh Siv
Eli S.

Kan ikke annet enn si meg enig med Siv.
Nydelig dette Kirsten.
:) Eli
Geir K.

Synes du har jobbet frem et flott bilde av blomsterflua her. Alt trenger ikke være sylskarpt for at det skal bli fint. Liker også godt ramma di her. Meget bra jobba dette.

Mvh Geir
Avsluttet .

Ser da ut til at du har et meget bra utgangspunkt også, med fokus plassert rett på øynene. En fin komposisjon og jeg liker godt bruken av den store blenderåpningen her. Et veldig bra etterarbeid gjør dette bildet meget spesiellt og severdig, veldig flott dette her.

Mvh Tom Egil
Kristine S.

Liker varianten din veldig godt og er helt enig med de over!!
Mvh Kristine
Roy Arne K.

Hei
Ser at alle skryter av dette bildet - dog også at ikke alt behøver å være skarpt.
Jeg skal være ærlig med deg.
Jo, når det gjelder macrobilder så må man ha noe som er HELT skarpt.
For meg så ser dette ut som du har rotet deg helt på m.h.t. etterbehandlinga her. Tror kanskje jeg hadde forsøkt på nytt. Det er jo også utrolig mye støy i bildet.
Jeg blir helt sliten av å se på det. Nei, du kan MYE bedre enn dette.
STÅ PÅ.

RAK-foto
Kirsten H.

Tusen takk alle sammen! Roy: Jeg var forberedt på denne typen tilbakemelding, og trodde egentlig at de fleste ville mene det samme som deg. Når jeg legger ut dette, er det for å teste hvor langt man kan gå i etterbehandlingen med å endre farge, tilføre støy, blur osv. Man får ikke et artsbilde, men et kustnerisk uttrykk basert på et naturfotografi. Jeg liker å prøve nye ting og ikke bare vise fram ting jeg kan, derfor er jeg også forberedt på mye "pepper". Men jeg forstår dine innvendinger, tusen takk for at du skriver dem ned og ikke bare lukker bildet uten noen kommentar!
Solvår B.

Flott at du prøver ut ting, Kirsten. Jeg synes bildet er artig, men jeg vil ikke ha det på veggen. hehe
: ) Solvår
Inger Anne Maritsdotter V.

Eg kikka på dette bildet i gårkveld, og det var ikkje p.g.a. at eg ikkje likte det at eg lot være å svare. Tvertimot så liker eg at det skiller seg ut frå mengden av alle andre fluebiler her på foto.no; skjønt du har jo opplyst at det ikkje er eit artsbilde, men meir ei kunstnerisk tilnærming; og det var nettopp det eg også likte med bildet, nemleg heilheten.....den er fin her.....då er det ikkje så nøye med den tekniske kvaliteten, etter mitt syn.....for eg betrakter det ikkje eine og aleine som eit macrobilde.....viss det var det du ville formidle, så er eg tildels einig med Roy A. sine synspunkt her.......men eg gjentek det; HEILHETEN, Kirsten...."det er hovudbudskapet/poenget" her.......trur eg.......:)

Mvh Inger Anne
Erik L.

Liker blomsterfluer, og synes din variant med etterbehandlig var et godt alternativ. Det er fine tomer i bildet og god komposisjon. Skulle gjerne sett at det grønne strået i bakgrunnen ikke ble så fremtredende.
mvh. Erik
Avsluttet .

Er litt slapp og støtter meg til Inger Anne.
Velger å se helheten i dette, og for meg blir det mere et 'kunstnerisk makro', og ikke bare et vanlig makro bilde av en flue.

Jeg likte dette!

-Marius
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu