Admiral som spiser
Admiralhunner ankommer fra de britiske øyer tidlig om våren. Disse legger egg, og gir opphav til den generasjonen som flyr nå i juli/august. Disse kan ikke overleve i Norge, så noen trekker tilbake til Storbritannia og resten dør.
Egentlig fornøyd.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2011-08-03 15:36:46
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 5D Mark II
  • Canon EF 100 mm f. 2,8 L Macro IS USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_541824} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Geir K.

Synes du har fått to flotte bilder av admiralen her. Skarpe og fine med flotte farger. God komp og fine utsnitt. Originalen for meg.

Mvh Geir
Avsluttet .

Flott makrobilde dette, det er velkomponert, meget skarpt og flotte tegninger på vingene til sommerfuglen. Fine fargtoner og et godt lys, og den duse bakgrunnen fremhever motivet ditt ytterligere. Liker godt den lave kameravinkelen din også, det er høy kvalitet på begge versjonene her. Meget bra! :)

Mvh Tom Egil
Odd Chr. K.

Knallfint. Litt utfordrende bunnlinje. Kunne kanskje vært ønskelig å kuttet slik at den uskarpe "halvmåneblomsten" i forgrunnen forsvant, men det blir nok litt på bekostning av hovedblomsten. Uansett skarpt, fin dybde og gode farger!
Odd C.
Erik R.

Flotte makrobilder, skarpt som bare det!
Liker fargene i V1, og detaljene omkring munnen i V2, så sliter med å velge. Kunne kanskje ønsket littegranne mer luft i bildet.
Nils Christian S.

Versjon 1 yter full rettferdighet til de vakre bakvingene Admiralsommerfuglen har!
Knallfin macro dette!
Sven Tommy N.

Knallfin makro med flott lys! Versjon 1 er favoritten! Meget god skarphet! Overraskende god skarphet på blomsten! Flott!

mvh Sven Nordhagen
Bjørn J.

Tusen takk for hyggelige kommentarer. Kunne nok ønsket litt mer luft rundt, men forstyrrende elementer i bakgrunnen gjorde at jeg endte med en litt stram komp. :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu