"Møte i bregneskogen"
Selv om man ikke skal klage på sola, er det helt begrenset med morgentimer som egner seg til foto i åpent landskap. Sola lager desverre altfor kraftige kontraster, og solskinn alene blir ofte kjedelig, utenom tidlig morgen, og sen kveld. Jeg har derfor valgt å tusle litt forsiktig rundt inne i de frodige krattområdene i rådyrland. Denne Rågeita traff jeg på inne der bregner, eiker og annet løvkratt trives.
Utstyr
  • canon 1D mrkIV
  • canon eos 500 mm f4 is
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger175
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_541350} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Avsluttet .

Flott portrett bilde av Rådyret, godt eksponert dette her med tanke på den lyse bakgrunnen og kontrastene med sol/skygger. Det er skarpt og fin fokus på øynene, og fin blikkontakt. Meget bra!

Mvh Tom Egil
Bjørn J.

Et nydelig portrett, godt eksponert under vanskelige lysforhold. Likte det oppmerksomme oppsynet på geita og blikkontakten dere har. Ellers enig i at det ikke er mange timer i døgnet som egner seg for fotografering for tiden.
Mvh Bjørn
Morten W.

I like!
Solvår B.

Spennende og vakkert av det flotte rådyret i andre omgivelser enn vi vanligvis ser her på dotten.
: ) Solvår
Astrid Elisabet S.

Vakkert! Jeg liker veldig godt miljøet rundt dyret, med små streif av solgløtt. Fin blikkontakt og fine detaljer på dyret. Flott stemning i bildet.
Nils Christian S.

Særdeles vakkert!
Bjørn T.

Nydelig og annerledes av rådyret i bregneskogen. Fin positur. Liker at skola skinner gjennom såvidt noen steder. Veldig bra. Mvh Bjørn
tove j.

Et nydelig bilde! Hilsen tove
Odd Chr. K.
+1
Utfordrende miljø i tetta dette. Ikke bare er fotolyset begrenset, men faren for å støkke dyret er jo mye større når du tusler rundt i skogen enn ved å ha kontroll på dyr i det åpne. Flott resultat. Herlig lys. Fin "bregnekrage" på geita. Lysstripa nedover ansiktet ble bare topp med ekstremt flotte detaljer i det ene øyeeplet. Et strøkent og stramt miljøbilde. Uforskammet skarpt er det også...
Odd C.
Avsluttet .

Knallfint bilde av geita, miljøet og lyset skaper en fin stemning.

mvh Øyvind
Odd E. k.

Nydelig fanget inne blant bregner og busker. Upåklagelig skarpt og i et fint bakgrunnslys der rådyret kommer godt frem. Liker godt det oppvakte blikket, posituren og det flotte utsnittet, meget bra, typisk da!

Mvh

Odd E.
Duy P.

Nydelig dekket og pyntet av skog omgivelsen rundt denne geita.
Spennende lys du har fått på øyet til gjesten din BA.

duy
Dag Tore ..

Hei Bjørn. Fint lys ,skarpt og fin biotop. Dette er bra av geita i sommer skogen.....DAG.
Bjørn Aksel B.

Tusen tak for kommentarer folkens. Ha en riktig flott sommer videre.
mvh
Bjørn A
Vegard L.

Et annerledes og suverent foto av rågeita. Her ville jeg vurdert et kutt over for å unngå det kvadratiske. Tror ikke bildet taper på det!
Vegard
Tove H.

Nydelig av rådyret blant bregner og busker i utfordrende lys.

Tove
Liv F. D.

Fantstisk flott av det fine rådyret. Her stemmer alt synes jeg. Nydelig av det sky dyret. Liker så godt lyset i bakrommet her og at du har fått så god fokus på dyr og miljø.

mvh
Liv ")
Kolbjørn P.

oj, denne så jeg ikke før nå, rett og slett lekkert, kontakten med dyret, bregnene, lyset i bakgrunnen, vakkert
mvh Kolbjørn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu