One Table
Ja det står ganske ensomt tilbake dette bordet. Fremdeles befinner det seg der det en gang var hotell og meninga var at det skulle bli et nytt og bedre. Men virksomheten ble stoppet for dette var en mafialiknende organisasjon som med våpen i hånd hadde tiltvunget seg å få kjøpe et større område i denne delen av Candolim. Der fantes bl.a en flott restaurant drevet av en tysker og hans thailandske kone som var kokk og også drev opplæring av kokker. Tyskeren hadde et år igjen av kontrakten og nektet å gi seg med den følge at både han og hans barn ble truet med skytevåpen. Det samme gjaldt den eldre mannen som eide området og nektet å selge. Samme vei gikk en svært populær pub som lå rett ved siden av dette hotellet og hadde levende musikk flere ganger i uka.
Mye land i Goa har blitt kjøpt opp av folk fra Dehli og Bombay fordi ved å sette pengene i eiendom slipper de å betale skatt av dem.
Hva nevnte område gjelder så stoppa regjeringen i Goa hele prosjektet antagelig igangsatt av en som bor like ved meg og som har hatt flere ministerposter og som selv har hoteller inntil gjeldende område.
Puben er iferd med å gro ned og dette huset blir vel stående slik til det faller ned av seg sjøl. Der hvor den flotte friluftsrestauranten lå har jeg ikke vært inne, men antar at også der hvor hele området var som en park med beplantninger, fontene osv. er iferd med å gro igjen.

http://pbase.com/kneppen
OK
Utstyr
  • Canon EOS 40D
  • Sigma 18-200mm F3,5-6,3 DC OS
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetBildet er tatt for frihånd.

  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_540126} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
John B.

Hmmm, ett hotell med litt lav standard dette her...
Flott dokumentasjon over hvor galt det bærer av sted når feil og gale folk skal styre skuta.
JohnB.
Elisabeth M.

Ja forfallet tar fort over... her gror det grønt i veggene! Fine farger og detaljer - fint med palmeskyggene på... Bra dokumentert av et trist forfall!
PS - håper du ikke oppholdt deg i Oslo sentrum idag...
mvh/Elisabeth
Inger Anne Maritsdotter V.

Fin dokumentasjon gjennom bildeinnhold og tekst av ruinene og bakgrunnshistorien.
Liker stemningen du formidler her, forsterket av etterredigeringen.

Inger Anne
Roar K.

Stor takk til dere tre som tok dere tid til å kommentere.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu