Skagen 2011
Dette er tatt ved en utkikksplass i Gamle Skagen, som ligger på vestsiden av nord-Jylland. Her har sola gått ned i havet.
Bildet inngår i albumet Skagen 2011 - For en som elsker åpne landskap og spesielt sjø, sol og strender, er Skagen et ideellt reisemål. Besøk nummer to våren 2011 ga en del bilder som jeg lager en liten serie av.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2011-07-03 16:23:17
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon 350D
  • Sigma 17-70 mm
  • Brennvidde36mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger80
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_537030} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Per Ove H.

Stemningsfullt frea Skagen med fin glød i himmelen. Ville kanskje vurder å kutte den aller øverste delen av himmelen som har minst glød.

Mvh
POH
Kirsten H.

Nydelig solnedgang. Et kutt i overkant ville styrke komposisjonen.
mvh Kirsten
Avsluttet .

Et virkelig flott og fargerikt stemningsbilde av solnedgangen fra Skagen. Enig det lille kuttet øverst på himmelen som er foreslått, ellers meget bra dette her synes jeg.

Mvh Tom Egil
Roar K.

Krakker er ofte som her gode å bruke som blikkfang i bilder.
Noe støy i den flotte himmelen her hvilket gjør seg mest gjeldende i skyformasjonen øverst.
Kanskje ikke så mye p.g.a. støyen, men mer fordi det øker bildets dybdesug ville jeg kuttet på nedsiden av den øverste litt åpne skyformasjonen. Scroll opp og dekk til så kan du selv se forskjellen og avgjøre. Ser forøvrig at Kirsten er inne på det samme som meg. Støy vil du fortsatt ha - og den kommer nok da tydeligst fram i det blå opp mot høyre. Jeg ville forsøkt et klikk på Despeckle i Noise hvis det er photoshop du bruker.
Etter å ha hakket og pirket avslutter jeg som jeg startet i positive vendinger for det er et flott stemningsbilde.

Roar
Solvår B.

Enig med de enige. Et stemningsfullt bilde som vil bli enda bedre med et kutt oppe.
: ) Solvår
Dirk R.

kjempe flott, benkene er utrolig fin plassert på bilde. kjempe flott komponert bilde.
hilsen dirk
Unni F.

Nydelig stramt bilde, lekre farger. Jeg ville IKKE kuttet øverst, - men jeg liker mye himmel. Stemningsfullt fra Skagen som er et av favorittstedene...Benker gjør seg ja.
Olav Ø.

Nydelig kveldshimmel. Var en tur i skagen i fjor, med fotoklubben. Flott sted.

mvh. olav
Ole-Kristian T.

Tusen takk for mange positive og konstruktive kommentarer :). Jeg ser at mange foreslår et kutt øverst, og det skal jeg følge opp med en ny versjon. Det vil ganske sikkert bli bra, og så er det kanskje litt smak og behag hva man foretrekker. Eksempelvis liker Unni bildet slik som det er, fordi hun liker mye himmel.

Jeg tenker at slik det er nå, fungerer den høye himmelen som en kontrast til de lavt plasserte benkene, og er med på å understreke en minimalistisk følelse. Jeg hører gjerne tilbakemeldinger på disse tankene fra dere som vil ha kutt øverst. Igjen, tusen takk for kommentarene :)
John B.

Nydelig stemningsbilde fra et flott sted, ga sjelero dette!! Skulle nok ønske at det satt en underlig gråsprengt en på en av benkene, men flott uten også!
John b.
Roar K.

Jeg har så absolutt sansen for panoramaformatet i V2. Ser du fortsatt har litt støy. Prøv et klikk på Despeckle i Noise hvis det er photoshop du bruker. Tror det vil eliminere det meste uten å blure bildet.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu