Fordypning
Utsnitt av utstillingslokalene på Preus Museum, det nasjonale museet for fotografi, sommeren 2009.
Bildet inngår i albumet Preus Museum - Preus museum er det nasjonale museet for fotografi i Norge. Museet ble opprettet i 1995, da Staten kjøpte samlingene til det private Preus Fotomuseum. Den norske stat er eier av museet. Preus museum flyttet i mai 2001 inn i Magasin A på idylliske Karljohansvern i Horten, en times kjøring fra Oslo. Museets innredningen er tegnet av arkitekt Sverre Fehn. Samlingene består av fotografier, andre former for bilder, kameraer og annet teknisk utstyr som belyser fotografiets utvikling. Billedsamlingen har bred representasjon av den internasjonale fotohistorien. Preus museum har et fagbibliotek av internasjonal standard. Marinemuseet ligger i etasjene under Preus museum. Bygget, som tidligere var proviantlager for Den norske marinen, er fra 1860-tallet og ble tilpasset museumsformål i 2001 av arkitekt Sverre Fehn. Det er i dag Nasjonale Festningsverk som eier bygningen. Kilde: http://no.wikipedia.org/wiki/Preus_museum

Utstyr
  • Panasonic DMC-FZ3 LUMIX
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_536156} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
ketil g.

Fin fordypning fram til målet. Og flott med personen til side for sentrum.
Virkelighetsnært.

ketil
Tove Mette L.

Stilig dokumentasjon fra fotoutstillinga. I bildet liker jeg lyset, forstår det er lyskastere for å lyssette fotografiene, men lyset gjør seg i takhvelvingen også, som her. Videre liker jeg skyggene, enkelheten / komposisjonen. Pluss for personen som fordyper seg. Meget bra fotojobba !!!
Nina C. K.

Takk for kommentarene deres, Ketil og Tove Mette. Preus museum er en staselig bygning, og fotomuseet i tredje etasje er et svært vakkert lokale. For meg var det en helt spesiell opplevelse å få oppleve stedet, for Sverre Fehn var min professor på Arkitekthøgskolen i Oslo. Dessuten er kafeteriaen utsmykket med flere krukker i keramikk av min fjerne slektning Elisabeth von Krogh:)
john-arne w.

Ett flott bilde med harmoniske linjer der takbjelkene i "sammarbeid" med disse veggene leder blikket innover via den skammelen og til bildet innerst, og iogmed den personen som står litt til venstre som bryter med linjene skaper du ett flott liv i bildet. Synes også formatet gjør mye av bildet. Synes også de lyse og de mørke partiene i bildet harmonerer med hverandre på en fin måte. Flott.


hilsen john.
Avsluttet .

Dette var et stilig bilde.
Fin linjeføring inn mot kvinnen som støtter seg avslappet mot veggen der hun nyter det kunstneriske utrykket.
Bølgene hvelvinger i et katakombeliknende tak gir en intrikat fornemmelse av at dette rommet er blitt brukt til noe helt annet tidligere.
Tove H.

Linjer og buer innover, flott perspektivbilde!
Kvinnen stanser oss før vi forsvinner inn i forsvinningspunktet innerst.
Liker lys og toner, et behagelig bilde å studere. Good work!

Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu