Natt ved tjernet
Dette bildet tok jeg kl 02.39 i natt.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger115
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_536017} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Inger-Lise S.

Fin mystikk og stemning ved tjernet. Dekorative blåtoner. God fangst du gjorde denne natten:)

Inger-Lise
Solvår B.

Du måkke være ute på denne tiden av døgnet, Tove! Det er da draugen, trollene, alle de skumle vet-ikke-hva-de-heter og Drivdalsgubben og hans allierte er der ute og skremmer folk og fe.
Men når du først var der ute, så fikk du knipset et nydelig, skummelt, vakkert og spennende bilde.
Flinke og modige,du!
: ) Solvår
Liv F. D.

Nattmørket senket seg over tjernet.... Fikk assosiasjoner til den gamle, norske filmen " de dødes tjern" her Tove. Stemningsfullt og nydelig formidlet. Vanvittig flott fra deg! Jo, natt-turen din gav virkelig av seg. Fargetoner, nydelig.

Flott jobba!

@
Liv ")
Tove H.

Tusen takk for kommentarer Inger-Lise, Solvår og Liv!
De dødes tjern... det rommer både tragedier og gleder dette tjernet.
Glad for kommentarene, er ikke vant med nattfotografering....i såååå lite lys.

Tove
Avsluttet .

Monseigneur Sebastian Kneipp var pavelig kammerherre og prest i Wöringshofen for langt over 100 år siden. Kneipp innså vannets livgivende kvaliteter. Han utviklet vannkuren. Med denne helbredet han hardnakkete galskaper og ble en av menneskeslektens velgjørere. Med vann, slik vi kjenner det fra våre speilblanke fjellsjøer, våre yre vårbekker eller fra regntunge høstdager i Bergen, oppløste Kneipp galskapsstoffene i blodet. Han rensket opp og tvang blodet tilbake i riktig sirkulasjon. Slik ble en svekket organisme styrket til ny virksomhet. Den gale ble normaliker, den impotente viril og taperen fremsto som vinner.

Det dystre trolltjernet, som du kastet eiendomsretten din over kl. 0239 sist natt, kan nå bli en ny ressurs og ekstra vannkilde i videreutviklingen fra vannkur til moderne Aquaterapi.

Med andre ord: Et stemingsfullt bilde, men litt trist kanskje.....jeg føler at jeg ligger godt under vannflaten, og det skremmer meg at jeg ikke synes det er ubehagelig nok til å gispe etter luft.
Tove H.

... Og det eneste som ble kalt opp etter ham var Kneipp-brødet? Håper ikke jeg lider samme skjebne, når jeg nå skal kaste meg over Aquaterapi-idèen...
Det er den store stillheten som rår på den tida av døgnet, over vann og nede i dypet. Det er trygt å hvile i dypet på dette bildet, Ketil, du kommer styrket opp igjen. Husk, det er et ledd i aquaterapien :-)
Tusen takk for interessant kommentar!

Tove
Inger Anne Maritsdotter V.

Eg likte dette bildet, og syns umiddelbart det er et spennende stemningsbilde, men på samme tid et bilde som utstråler ro og harmoni; alt etter hvordan man ser det m.h.t. bildeinnhold, tiden på døgnet du fotograferte dette; natt ved tjernet høres spennende ut.
Her er det dystre dunkle blåtoner som forsterker Solvår`s teorier/fantasier om draugen og alskens troll og mystikk.
Særlig liker eg kommentaren til Ketil, den er meget interessant å lese; stor takk for at du deler dine kunnskaper:)
Liker dette stemningsbildet med dens nattlige mystikk.

Mvh Inger Anne
Tove H.

Tusen takk, Inger Anne for fin kommentar, så hyggelig at bildet treffer deg med nattens mystikk. Enig i det med Ketils kommentar, interessant. Anbefaler nattefotografering, spennende tid på døgnet - skulle egentlig fange morralyset, men været snudde og regnet kom.

Tove
Odd E. k.

ja, tjernet kan være stille på overflaten, men under vann kan det olme skrekkinngytende skpninger i onde hensikter. Håper du ikke lå og halvsov nede i vannkanten da, med føttende sprellende nede i det lunkne vannet denne natten. Kraftige kjever kunne lett tatt seg munnfull uten at du merket det i halvsøvne ,og at du kunne fått deg litt av et sjokk i lysningen idet solen renner og vannet er dekket av en blodrød farge. Huttemetu Tove, se deg til føttene, ja du har hatt skoene på deg mange ganger, takk og pris, men ikke gjør det igjen... Nydelig trolsk bilde, der det er stille på overflaten ...


Mvh

Odd E
Tove H.

Har hatt opptelling og kom til ti tær..puh.
Takk for fargesprakende kommentar, Odd E!
En ting er sikkert, det er stille på overflaten, og mye kan lure i dypet. Skal aldri mer bade her...

Tove
krit k.

Stille og ro etter midtnatt.
Mvh.
Krit.
Avsluttet .

Poetisk og vakkert med nydelige fargetoner!
hilsen
Tove
Frode L.

Hei.

Et trolsk og mystisk bilde i flotte blåtoner.
Likte dette nattbildet.

Frode.
Tove H.

Tusen takk, Krit, Tove Caroline og Frode for hyggelige tibakemeldinger.

Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu