Maja og Jørn
Et snapshot mellom de oppstillte bryllupsbildene. Fin og lett stemning.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBrudepar
  • Lastet opp
  • Visninger325
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_535680} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .
Synes du har fanget en fin, naturlig stemning her. Ingen ting å sette fingeren på teknisk, men dog ville jeg gjerne sett dette i farger, da det har et sommerlig utrykk, og blomster, bakgrunn og de glade skriker etter kulør....men det er min mening. Dog er s/h konverteingen dyktig utført.

mvh Ulv
Olav Ø.
Fint bryllupsbilde. Fin svart-hvitt. Levende og fint, ikke oppstilt.

mvh. olav
Siri Elisabeth J.
Hei.
Fint brudebilde dette:-)Uttrykket til bruden beskriver hvor glad og ubekymret hun er. Damen bak ser litt mer bekymret ut. Gode blikk på disse to! Savner litt mer av ansikte på mannen. Godt sort hvitt bilde. Kikket på de andre i serien din og, fine alle sammen synes jeg.
Hilsen Siri.
Avsluttet .
Velger å betegne dette som en situasjon isteden jeg. Et lite øyeblikk som fanger de forskjellige uttrykkene til personene og gjør det til en historie. Samspillet mellom brud og brudgom, og forloveren kanskje, som bekymringsfullt konsentrere seg om å holde styr på kjolen.
Erik K.
Fint øyeblikks bile.

Har sett på resten av bildene i serien og dette taklet du bra. Du kan trykt ta på deg flere oppdrag.

Mvh Erik
Thomas R.
Veldig flott uttrykk på bruden. Glimrende timing. Ett herlig øyeblikk, fint at du fanget det!
Ivan H.
Takk for tilbakemeldinger.

En fargeversjon hadde nok funket ok det også, men her er det kommunikasjonen jeg ønsker å ha frem. Blikket mellom brudepar og forloveden som fikser på kjolen. Det var en fin og avslappet stemning, noe som gjorde at jeg også fikk noen greie snapshots mellom de oppstillte bildene. Noe jeg tror brudeparet setter pris på, øyeblikkene.

Kunne nok sett litt mer av ansiketet til Jørn her, men tenkte rett og slett ikke så mye over det der og da.

Ivan

Erlend S.
Nå prøver jeg meg på kritikk.

Du kunne ikke sett mer av ansiktet til Jørn, fordi du måtte fange øyeblikket akkurat der og da.

Det lyse er hvitere og holder mindre detalj enn min smak, så hvis målet ditt er å bli som meg, må du framkalle bildet litt mørkere i det lyse.

Jeg synes bildet er littegrann trangt, og forstår at det blir sånn. Dagens kameraer har såpass mange pixler at man ikke trenger å stramkomponere i søkeren, men kan velge littegrann kortere brennvidde, eller ta ett skritt bakover.

Årsaken til at jeg åpnet bildet var at jeg likte situasjonen og først og fremst variasjonen i ansiktsuttrykkene og kroppsuttrykkene, som forteller en historie med tre forskjellige roller.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu