Fraflyttning
Fra Lille Sommarøy
Bildet inngår i albumet Land-and seacapes in Troms, Norway -
Fotograf
Utstyr
  • -
  • Leica 28/2,8 Aspherical
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetHåndholdt
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_535623} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Roar K.

Ser sånn ut, ja. Husker jo godt visa "Karlsøy i Troms" fra tidlig -70 tall.
Til tross for fint lys og skarphet som bringer fargerike detaljer ville jeg nok dempet lyset en ørliten tanke og kanskje økt kontrasten ditto.
Et bittelite rundt grønt element omtrent midt på venstre bildekant tiltrakk min oppmersomhet så jeg ville kuttet akkurat innenfor der for å få en renere og roligere bildekant.

"Pirker"n Roar
Mette T.

Flott bilde i den naturen Knskje dempe litt på det blå og en tanke mørkere ...
Avsluttet .

Nydelig bilde full av vemod.
Her skulle man flyttet til.....ikke fra.
Da hadde verden gått i riktig retning.
Alf S.

Tusen takk for tilbakemeldinger! Roar og Mette: Sansynligvis har dere rett. Jeg sliter litt med svært dårlig skjerm, så vanskelig å "se" slik dere ser :-(. En smal sak å dra ned lys over hele, men jeg ønsker i grunnen å ha en ganske lys bakgrunn.

Roar: Kan nok kutte litt på venstre side, men ønsker å ha det karakteristiske siluetten av Håja med i bakgrunnen, samtidig som jeg beholder orginalt format.

Igjen tusen takk for forslag. Det er ikke ment som "kritikk av kritikken" at jeg svarer, men bare å si litt mer om hvordan jeg har tenkt eller ikke tenkt :-)
Esben U.

Stilfullt dette. Fine farger og lekkert av huset og raillsjåen foran Håja. Her synes det et hakk for blått, spesielt på høyresiden av raillsjåen. Ellers sitter utsnittet og kompen bra i mine øyne.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu