Svartglente rømmer fra fotografen.
Ble dårlig med akkevitt her inne igår da det virket som en eller annen hadde gjort service og glemt å stille tilbake så bildene sa bare ædda bædda og forsvant igjen etter en lynrask visit når man
forsøkte å få dem fram med å oppdatere.
Dette bildet er noen år, men har visst ikke blitt offentligjort her. Det er tatt sittende i båt i en kanal som vi kaller backwater canal fordi man kan kun dra innover der med båt når det er høyvann for ikke å bli sittende fast.
Dette området er tett ved der hvor jeg tok alle glentene i tørre trær i april i år. Glentene blir forstyrret og kommer ut fra trær med tett løvverk når båten nærmer seg. Noen stiger og legger seg for høyt oppe for foto mens andre forsvinner inn i skogen igjen. Denne er på vei tilbake og skuddet er vel nærmest en snapshot fra sittende stilling og kan derfor neppe kalles et hofteskudd. Det var bare å være rask på avtrekker'n før den var borte igjen og ta det man fikk.
Dette var opprinnelig laget i et mindre format så jeg forstørret litt og da kom støyen som ble ytterligere forsterket da jeg klikket sharpen for å kompensere for tapet av skarphet og reduserte derfor til Ca. 50% av et sharpenklikk ved hjelp av fade.
Bakgrnnsrotet er gratis og grunnen til at jeg har nølt med å presentere bildet tidligere.

http://pbase.com/kneppen
Så som så
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetTatt sittende fra båt i fart.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_535137} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Solvår B.

Dette er ikke et av dine beste bilder. Som du selv poengterer, bakgrunnen forstyrrer og tar fokuset litt bort fra glenten. Men jeg er sikker på at det var en flott opplevelse - en av mange flotte naturopplevelser som du har hatt i India.
: ) Solvår
Frode L.

Hei, Roar.

Fin diagonal på fuglen, mangler kansje litt på skarpheten, men godt til og være snapshot.
Bakgrunnen plager ikke meg, slik er det å ta bilder ute i naturen.

Frode.
Tor Inge O.

Opplevelsen er ofte det viktigste og å få den på brikka for sikker identifisering av arten. Fikk se et myrhaukpar i går og fikk tatt bilder, gode nok til å identifisere den. Den hekker i fåtall i Noreg og Folldal er av miljøvernministeren i 2010 tildelt den som rødlisteart med spesielt forvaltningsansvarfor folldølene.
mvh
Tor Inge
Ottar P.

En fin dokumentasjon av en flott fugl.
Bra fanget!
Dirk R.

imponert over din tekst, bildet er også bra! :-)
hilsen dirk
Roar K.

Takker så mye for kommentarer.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu