Blomstereng ved Skottnestinden
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2011-06-17 21:44:34
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D5000
  • AF-S DX 18-105 VR
  • Brennvidde18 mmmm
  • Blenderf/13
  • Lukker1/13s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_534651} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Walter S.

Dette er den GULESTE blomsterenga jeg noen gang har sett! Flott bilde med god og solid komposisjon, hvor hytta står for en god del av balansen. Imponerende natur med de fjellene i bakgrunden.

Ville klonet vekk den halve hytta i venstre billedkant. Den tilfører ikke bildet noe. Jeg tror at det ligger en god del skjult kontrast i bildet slik det nå er, som du enkelt kunne hente frem ved bruk av 'Levels' i Ps eller Ps Elements.


Mvh,
Walter
Avsluttet .

Flott gul blomstereng med majestetiske fjell i bakgrunnen, det er velkomponert og fin bruk av lav bildevinkel. Enig med Walter ang den halve hytta i venstre bildekant, den burde klones bort. Bildet tåler en litt hardere tilføring av kontrast. Det tror jeg vil løfte et allerede meget godt bilde til å bli enda bedre fremstillt. Flott dette her synes jeg

Mvh Tom Egil
Lars Ivarson F.

fine fargar i motiv med stort spenn..likte dette ..flotters
Erik R.

Her var det livat! Skikkelig vår og sommer i blomsterengen, samtidig som fjell og den lille hytta gir motivet noe veldig norsk. Hiver meg på de andre angående hytta i venstre bakkant.
Supert bilde! Dette likte jeg!
Harald N.

Flott bilete av sommareng med hytta rett plassert.

Mvh Harald
Cato H.

Tusen takk for kjempefin kritikk, alle sammen. Det er riktig som dere sier, det er mer å gå på jf kontrast. Skal se om jeg får lagt opp et alternativ senere med både mer kontrast og litt kloning på hytta i venstre kant. :-)
Gunnar V.

Flott framgrunn med blomster
Flott med hytta i miden og fjella i bakgrunne
M.a.o: Ein meget bra komposisjon
trur du har dratt litt hard i spakane i etterbehanlinga ? Himmelen på høgre side synest å vere separert med stiper grunna hard etterbeh. Også fargane i framgrunnen ber preg av dette.
Himmelen: Bruk raw - format
Flott komp og eit godt bildet, som du har jobba vel mykje med..???
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu