siste nummer
Utstyr
  • M9
  • 35mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriKonsertbilder
  • Lastet opp
  • Visninger307
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_534276} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Siri Elisabeth J.
Et utrolig herlig, røft, svett og intenst bilde!! Masse trøkk og mennesker som slår seg helt løs. Beina som stikker opp og hodene i mellom. Bare digger dette bildet!!!
Hilsen Siri.
Wilko J.
Hva er det som skjer her da?? poko? stage-dive? Siri sa det...Skiltet med hotellet synes jeg var meget artig...hotellet virker (på skiltet) nok så roligt....men når sola forsvinner...trommerslagerens uttrykk var nok prikken....full gass her.

Likte godt rammen, korn og gråtonene.....alt passer her....

Mvh Wilko
Olav Ø.
Fin svart-hvitt. Tøft med hæla i taket.

mvh. olav
Avsluttet .
Ja her var det liv, røre,dynamikk og innlevelse. OG involvering av fotografen. Ikke minst. Herlig.
Avsluttet .
Hihi..ja helt vilt bilde med masse stemning og trøkk!! Stilig fanget med bena i lufta!
HIlsen
Tove
Erik J.
Kjempebra stemningsrapport! Her har du som fotograf virkelig brakt oss inn i en heftig opplevelse, altså et godt fotografi!
Roger H.
Musikere, trommeslagere især har en egen evne til å piske opp stemningen. Her har det jo tatt helt av ser det ut som. Vokalisten ser ut som han ikke har full kontroll over ting som skjer. Et veldig bra fortellende bilde.

Har også sett resten av bildene i serien. Bra gjort.
Roger
Avsluttet .
He he, kan ikke annet enn å le av beina som står til værs, skulle neste tro det var en fødsel på gang... Trommeslageren gir alt, og har mye å si for gi bildet trøkk. Derimot ser de to guttene på gulvet veldig snille og koselige ut, så det blir liksom ikke full rock-trøkk der nede. Alt i alt gir ikke bildet helt svar på hva som foregår, så man blir sittende litt og lure (og det er jo en bra ting)

Tor-A
ketil g.
Hva som foregår her utover det konkrete er jeg usikker på. Det ser imidlertid ut som det er to mannebein som streber til himmels... og her finner jeg en slags dybde i bildet mellom disse og trommisens fokus.
Et bilde som oser av støy, leven og musikk.
Flott formidlet.

ketil
Thorbjørn R.
Her formidler du konsertstemningen på fjordhotellet på en utmerket måte. Bena fungerer bra som innramming. Ellers mange detaljer å studere.

Mvh Thorbjørn
Ivan H.
Takk for tilbakemeldinger. Et impulsivt bilde, der det er mye tullball på scenen, i tillegg til musikk. Er vel ikke så mye å si om bildet, utover det som er nevnt her. Kanskje litt mindre kontraster i forgrunn kunne vist litt mer av han som ligger og skrever. Litt mer konturer i ansiktet til trommisen. Et lite steg til venstre under opptak for å få med haken, som nå gjemmes litt bak låret.
Men tror bildet formidler stemningen uansett.

Ivan
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu