Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_529713} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Ivan H.
Interessant.

Her er to bilder, før og etter. Liker linejen i stoffet i begge bilder, selv om det er forskjell på de.
Jeg føler vel at bildene burde byttet plass, at du begynner med linjer som går mot høyre mot magen, for så føres blikket til neste bilde til beibien.
Hva tror du om det? Jeg følet at de konkurrerer mer slik bildene er nå. Kjemper mot hverandre om oppmerksomheten.
Liker de harde tonene i bildet, som gjør at formene og linjene blir fremtredende.

Liker dette, men ville byttet om rekkefølgen her.

Ivan
Rebecca K.
Hei! Takk for konstruktiv tilbakemelding. Mener du å bytte plass slik at alt det svarte kommer i midten? Jeg kan være enig i noe av det du sier, men blir da sittende og fundere på om jeg burde ha gjort annerledes med stoffet og magen ift linjer allerede under fotoshooten. Jeg tenker også at beina til babyen ikke burde vært kuttet? Eller skaper det en slags spenning i bildet?
Ivan H.
Hvis bildet av moren er på høyre side, trekker linjene blikket mitt fra venstre mot høyre. Da får man også en naturlig etterfølge med å se bildet av beibien?
Jeg tror jeg ser grunnen til dette utgangspunktet, at bevegelsen går fra midten og ut på hver side. Altså utgangspunktet for blikket blir i midten, mellom de to.

Jeg har ikke noen problemer med kutting av beina, og tror det må være pga at vi ikke ser beina på moren. Men uansett så er det andre ting som jeg fokuserer på. Tenkte faktisk ikke på beina før du nevte det.

Ivan
Malin P.
Utrolig kul idé!

Jeg ville gjerne sett beina på babyen. Og ang. "bildesammensetningen" som er diskutert her allerede, så ville jeg nok valgt å holde de to bildene separert. Jeg synes ikke det funker så bra som de er nå. De "henger ikke sammen".
AH, vanskelig å forklare med ord, kjenner jeg. Jeg ville iallefall valgt å kjørt dem som to separate bilder, men likevel i samme visning, om du skjønner..?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu