Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger187
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_5290} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Carsten A.

Ganske pent skogsinteriør, med fint valgt utsnitt, men ikke lett å formidle helt bra i sv/hv. Kontrasten er litt slapp etter min smak, og en nedtoning av det lyse området i bakgrunnen ville ha konsentrert oppmerksomheten bedre om hovedmotivet. Bildet virker ikke helt skarpt (som det bør vær på et såvidt statisk motiv), litt oppskarping i en editor vil hjelpe noe.
MVH CA
Steinar K.

synes steinen i v. er litt vel ruvende/dominerende. Hadde nok gjort seg og beskjære det litt. Ellers et veldig ''eventyrlig'' bilde.
Oddvar E.

Dere har gode poeng begge to
Beskjæring, helt enig
Jeg har ikke vært heldig med den digitale jobbinga.
Carsten A.

OJG: Beskjær gjerne noe (til venstre), men ditt hovedproblem i dette bildet er toneskala og skarphet. Toneskala kan ha noe med digitaliseringen å gjøre. Jeg tviler på at den manglende skarpheten kan henføres dit. Men du kan jo overbevise oss om det motsatte ved å legge inn en ny versjon med forbedret toneskala, skarphet og div. andre forbedringer!
MVH CA
Oddvar E.

Jeg har oppdaget ved videre arbeid i mørkerom at skarpheten ikke er helt max innover i bildet og jeg får ikke helt til å lage en kopi som gir en fin tone skala. Det er for lyst oppe i trærne i øvre kant. Jeg tror at feilen ble begått da negativet ble til; jeg eksponerte for mye etter skyggen under steinen ved vannet. (jeg hadde hørt om expose for the shadows.......)så jeg tror at det ikke blir flere forsøk med det første. Jeg har gitt opp dette negativet i denne omgang, hvis ikke du Carsten kommer og gir meg noen veldig gode tips på mandag? skarpheten kan vi vel ikke gjøre noe med, men toneskala problemet kan vel kanskje løses (eller her?)
Carsten A.

OJG: Takk for din direkte mail nettopp, vi sees sikkert i OKK på mandag førstk., så kan vi jo drøfte hva som evt. kan gjøres.
MVH CA
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu