Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger171
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_527527} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Inger-Lise S.
Hei Siri!
For et spennende bilde!
Dekorativt og med flotte farger, Mange detaljer å slippe fantasien løs på her. Vet ikke om jeg ser på en mann i en gardinforretning, et stativ med skjerf eller en rad med bygninger..Intet av de gjetningene ser ut til å kunne stemme helt, heller.
Effekten er kledelig. Venstresiden kan virke noe fjengrodd, samtidig som den har en mystisk stemning.
Vet ikke om jeg ser på vann her..
Pluss for at du våger, og ikke bare tenker tradisjonelt og skarphet!

Inger-Lise:)
Siri Elisabeth J.
Takk for god kommentar Inger- Lise:-)
Wilko J.
Meget artig effekt. Forestiller meg at det er høye bygninger som reflekteres i vannet...et maleriet...holdningen til personen er litt spesielt...ser forbauset ut...likte det godt.

Mvh Wilko
Morten J.
Artig "portrett" den realistiske delen til venstre og den kunstneriske til høyre. Delene blir avgrenset av personen i midten. Refleksjonen i hele bildet gjør at jeg får følelsen av litt små surealisme. Lurer på om det kunne vært kuttet litt på venstre side. Synes også jeg ser litt ISO støv der?
Når jeg ser på helheten i bildet får jeg faktisk følelsen av at det er et portrett av Pushwagner. Siden det ser ut som om det er hans tegninger som ligger på høyre side.
Uansett så liker jeg bildet godt, jeg stopper opp og gjør meg mine tanker om et annerledes bilde.
Rita H.
Spennende abstrakt bilde, Siri. Flotte, kraftige farger i høyre side, og en mann med slips som studerer det fargerike som henger der, eller det er speilbildet hans, eller.... nei, jeg er ikke sikker på hva jeg ser.

Bildet kunne muligens vært beskåret på venstre side litt utenfor de innerste lysene- det vil eventuelt bli annet format og tap av noen detaljer i det mørke området.

Kreativt og kunstnerisk gjennomført.

Mvh Rita


Avsluttet .
Et fragmentert, flott bilde...nesten en tredelt liten historie hvor betrakteren kan tolke sin egen versjon.....fargerikt og kreativ komp.

mvh Ulv
Siri Elisabeth J.
Takk for kommentarer.
Rita: Enig i at noe beskjæring kunne strammet opp litt.
Avsluttet .
Flott og malerisk med vakre farger!
mvh
tove
ketil g.
Opplever dette bildet som ganske "rocka". Selv om jeg aner en mannsperson i bildet er det strukturene og "bevegelsene" som fenger meg. Bildet formelig dirrer av vellyst. Godt gjort.

ketil
Erik J.
Fin effekt, som jeg opplever som en speiling i en eller anne ujevn flate (ikke som en bearbeiding).
Jeg føler for å beskjære de kraftige fargene til høyre etter det røde, de tar min umiddelbare oppmersomhet. Jeg syns mannen med slips, og bakgrunnen han kommer fra med gatelykter, er spennende.
Anne Ø.
Artgt bilde i alt det uskarpe der pesonen kommer frem i disse linjer og mønstre. Mer dust på v.side og mer stofflighet kommer frem på h.side.Ser hekla ut dette. Mh.hva er det for noe?? Undrer meg.
Uansett liker det jeg ser i effekt, fargetoner.
tor h.
du har et raskt og sikkert øye for de flyktige muligheter. godt observert.
mvh
Tor Hj
Siri Elisabeth J.
Tusen takk for alle kommentarer:-)
Hilsen Siri
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu