Debut
Bildet inngår i albumet Endless Urban Wilderness - Bynatur. Slik jeg opplever den.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger506
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_52476} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Ove B.
første flygetur?
Vet ikke helt om jeg likte formatet denne krabaten var plassert i, men det er vel en smaksak.. er vel dessuten vanskelig å få til dette kompet uten å kutte mye i toppen?

Ove
Lars-Anders M.
Ja visst gjør det ont ner knoppar brista. Liksom førsta flyturen. Ok bilde.
Morten F.
Synes dette var bra saker!
Tom E. F.
Kan vel ikke få en mer ''perfekt'' kombinasjon i denne serien! Korthalet trosteunge som skal oppdras til å hoppe rundt i parker på markjakt.
Mye ''villmark'' i byen også, heldigvis!
mvh Tom
Birna R.
Tom: denne her sto bokstavelig talt i vinduskarmen min og ba om å bli avbildet. Til slutt ga jeg opp, satte vekk kaffekoppen ved PCen og ga den et par kvikke skudd. Med firewiretilkobling så da bildene var tatt og kaffekoppen løftet på nytt, lå allerede bildene klare på NT-serveren min. Jeg liker slik type naturfotografering.

Bakgrunnen (rødt) er naboens balkong.
Tom E. F.
Bjørn: Regnet med at bakgrunnen var ''menneskeskapt'' - men visste ikke at objektet nærmest selv ville inn hit på foto.no.
Har selv som sagt en del motiver på egen eiendom, men i dag mislyktes jeg med å isolere en soldogg - det blåste så mye at heller ikke den sto i ro, enda så liten den er. Så forresten at Marihånd-plantene nå er i ferd med å blomstre. (Soldoggen står i knopp, tettegraset ER allerede i full blomst).
mvh Tom
Thorfinn B.
utsnittsmessig spenstig saker, men bakgrunnen blir litt hard kost for meg.
Birna R.
TB: den er ekte, slikt hører jo med i bynaturen
Thorfinn B.
BR: Joda, men bynaturen ble også for hard kost for meg. Derfor er det godt å være tilbake i ekte natur (selv om jeg sitter i Oslo å skriver dette nå).
Birna R.
vi er nok forskjellige TB: bynatur er 100% mitt valg om jeg kan få velge. og med motiver som ramler inn gjennom vinduene er det ikke lange veien å gå heller. perfekt. kan fotografere gjennom ruta uten å skru ned stereoanlegget.
Lars L.
Spenstig utsnitt. Må vist jobbe litt med den bakgrunnen jeg og, ikke fordi jeg vil ha den grønn (natur-natur) men den drar noe sinsvakt med oppmerksomhet. Litt i overkant synes kanskje jeg.
Forslaget må derfor bli å male naboens balkong i en noe mer dempet farge... ;-)
Baard N.
Artig bilde. Denne gråtrosten er en vanlig byfugl, men hekker også i villmarken. Fint at noen foretrekker å fotografere fugler i bynatur. Det finnes mange fuglearter i byen, så her får du en større utfordring om du satser på fugleliv i by og park. Det er ikke alle arter som detter ned i hodet på en.

Reidar O.
Et av de dårligste fuglebilder jeg har sett tror jeg.
Fotografen har kanskje ønsket de slik..? Men i såfall hvorfor?
Birna R.
Bilder er ikke alltid det tilskueren tror de er. Hvis du med et godt [fugle]bilde mener et som er skarpt, og at skarphet er det samme som bildekvalitet, ja da snakker vi simpelthen ulike språk.

Siste setning er svaret på ditt spørsmål om ''hvorfor''.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu