På tide med et fuglefoto igjen.
Se resten av dagens bilder her:
http://holmedalfoto.blogspot.com
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger314
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_524146} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Thomas R.
Morsomt fuglebilde, fra en uvanlig vinkel. Den svarte prikken øverst til høyre er helt essensielt for komposisjonen og trekker bildet opp etter min mening.
Edel F.
He-he, dette var både pent og artig! Trodde først det var fugleunger (merkelig art) som skrek etter mat. Er ikke så sikker på at jeg enda skjønner hva jeg ser, men jeg liker det jeg ser. Fine strukturer, og det sorte hullet er viktig. Kjennes ut som det er litt for mye med av den hvite flaten. Ville derfor kuttet litt nede, sånn at forskjellen mellom de to feltene/fargene blir tydeligere.
Thorbjørn R.
Jeg får ikke helt tak på perspektivet her, forsåvidt uten at det er noe stort problem.

Bildet er spennende. Fuglenes interessepunkt er tydeligvis i motsatt retning av hvor fotografen befinner seg. Fin struktur i materialene.

Jeg var innom bloggen din og kunne registrere at det var flere gode bilder blant dagens fangst.

Mvh Thorbjørn
Anne Ø.
Et artig bilde, alle med stjerten ned, underlig, men du verden så stilig, gjentagelser. Den flekken oppe til h. synes jeg gjør seg for spenning i flaten. Har ikke så mye mer å si her enn at jeg synes du har en spennende serie inkl. dette i bloggen.
Morten M.
g0dt sett,
Svein Erik J.
Et flott fotografi på alle måter :)
Bjørnar P.
Pussig perspektiv. Det som umiddelbart oppfattes som vegg, må da være tak med tanke på fuglenes posisjon?
Spennende og harmonisk komposisjon.
Kreativt og litt morsomt motiv fremstilt uten distraherende element.
Jan Frode A.
Et foto som jeg så absolutt har sansen for. Spennende komposisjon, godt plasserte elementer og gjennomført flott lys og toner. Kvadratisk format gir det ekstra som skal til :-) Meget bra
Ivan H.
Hei og takk for kritikk!

Ja, perspektivet er kanskje noe vanskelig, da man ikke har noe å sammenligne med, for eks himmel eller noe. Men dette er fotografert rett opp under en bro. Måsene jobbet med reir og virket klare for sesongens reis. De sloss også om tarebiter. Mye skrål!
Kan forsåvidt kutte nede, men ønsker dette i kvadrat. Derfor ble det som det er. Den sorte flekken synes jeg er viktig, uten at jeg helt klarer å sette ord på hvorfor. Den må liksom være med. Den passer også litt med stjertene, sort mot sort. Gir vel bildet litt dynamikk.

:ivan
Siri Elisabeth J.
Morsomt bilde. Stjertene kan nesten se ut som nebb som strekker seg mot mat:-)
God komposisjon hvor ikke noe bør kuttes synes jeg.
Hilsen Siri:-)
Håvard F.
Artig bilde, hvor man må tenke et litet sekund, ja eller mer... Man blir værende ved bildet. Spennende vinklet. Flott komponert. Slike fuglebilder gir meg mye.
mvh
Håvard
Erik J.
Fint forenklet fuglebilde med godt poeng og utsøkt komposisjon!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu