Båten...
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_523946} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Torbjørn P.

Synes dette er skikkelig stilig! Godt arbeid fra din side :-)
john a.

takker såm mye torbjørn!
mvh john
Elisabeth B.

Liker fargene og det litt røffe grovkornede inntrykket. Enkelt tiltalende motiv, dramatiske farger som tilfører en ekstra dimensjon..er begynnt å kjenne igjen stilen din..ser du får noe pes for fargebruk ..smak og behag.. liker..det kler motivene dine!
Mvh
Elisabeth
john a.

takker så mye elisabeth er vant yil å få pes på dette med farger men jeg tar ikke bilder men lager bilder men det frisker opp med en disputas god påske
mvh john
john a.

takker så mye elisabeth er vant yil å få pes på dette med farger men jeg tar ikke bilder men lager bilder men det frisker opp med en disputas god påske
mvh john
Ketil S.

prøver du deg på versjoner med mer av den opprinnelige himmelen mixet inn? Jeg har sett en del av bildene dine og synes mange av dem er imponerende, men himmelen er ofte litt i drøyeste laget HDR-messig sett... etter min mening da.Det gjelder også dette bildet.

hilsen Ketil
Geir K.

liker dette motivet godt og kunne tenkt meg og sett en versjon der du ikke overdrev HDR bruken. men uansett er dette også stilig der hvor himmelen er i brann. Et godt komponert bilde med båten rett imot.

Mvh Geir
Torbjørn P.

Hallo igjen

Ser kommentarene deres om at du har fått pes for overdreven fargebruk. Det er kommentarer basert på at kommentatoren mener at man skal gjøre ting "riktig", dvs. gjengi virkeligheten slik man ser den med øyet. Som du selv sier så lager du bilder, og kommentarer bør gis med dette som utgangspunkt.
Marius Bjørndal V.

Rått parti!!

Jeg er enig med Torbjørn:)

MV
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu