Hinsides
Bildet er tatt på en tåkete og kald dag. Jeg er veldig fascinert av værforhold som trer frem når tåken legger seg over landskapet som en hvit teppe. Det er noe mystisk, noe åndelig som oppstår ved tåkeeffekten.
Utstyr
  • Nikon D90
  • Nikon 18-105 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_523035} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Avsluttet .

Tåke er magisk. Liker bildet ditt. Bra utsnitt og vakre linjer. Ekstra fint med personen i bildet, som jeg aner reflekteres i vinduet? Litt gull-utav-gråstein-bilde. Lekkert :)

-T
Bente S.

Flotte stramme linjer, tåken og snøen gir bildet et grafisk uttrykk som jeg liker. Herlig dybdefølelse og etterhvert ser man også mennesker og spilinger av mennesker i veggen. Skikkelig bra synes jeg!
Bente
Willy K.

Tøft, fine linjer, liker etterbehandling (glow?). Synes det blir litt høyretungt, kanskje et kutt i toppen, neimen ikke sikker. Liker.
Sebastian G.

Takk for det! Jeg brukte ingen glow til etterbehandling. Jeg overeksponerte bildet en smule og gjorde det mindre skarpt i Adobe Photoshop. That's it!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu