Lekafjell
Hadde tatt en del bilder av stein og ville ha med vegetasjon på noen bilder. Syntes denne dannet en fin forgrunn for fjellet i horisonten. Er det noen som vet hva fjellet heter? Lekaværinger på Dotten?
Bildet inngår i albumet Leka - Namsos Fotoklubb reiste på tur til Leka en helg i vår. Noen av mine bilder legges ut i denne serien.
Utstyr
  • Canon T90
  • Canon 35 f.2
  • Brennvidde35mm
  • Blenderf/16
  • Lukker1/60s
  • FilmtypeFuji Sensia 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger256
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_52300} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Inge O H.

Nydelig bilde!
Rune Edvin H.

Jo, pent og ikke noe å utsette på det tekniske. Vegetasjonen hjelper godt på. Kunne kanskje vært bra med noe dynamisk som skapte et ekstra spenningsfelt, men det kommer jo helt an på hva man vil oppnå..
Aner ikke hva fjellet heter.
Rune
Ole Kristian A.

Fint bilde med herlige farger. Dersom jeg skulle utsette noe på bildet så er det at steinene og busken i forgrunnen trekker noe oppmerksomhet fra resten av bildet.
Men som sagt et herlig bilde :)

Mvh Ole Kristian Adolfsen
Avsluttet .

Oiiiida......flott er det. Tror det er deet beste jeg har sett av deg. Et landskap som inneholder mange komponenter. Kunne vært hvor som helst i verden, selv om det er Leka. Meget bra jobba Jòhann. Nyyyydelige farger.

Utsnittet er i en klasse for seg selv. Jeg vil kalle det en ''maxirater'', kan liksom ikke bli bedre.

Vh Svenn
Øyvind A.

Et pent bide av et vakkert landskap. Bra farger og utsnitt.
mvh Øyvind
Arild S.

Flott landskapsbilde av spennede landskap.

Arild
Jóhann Á.

Takk til dere!
Jo, landskapet er flott, været var ''fint'', og avbildningen er grei nok. Jeg var litt inne på samme tanken som du, Ole Kristian, om at det ble kanskje litt mye. Men lot det være i og med at jeg syns komposisjonsmessig hjalp det bildet. Har vel litt tendens til å ha med litt mye i bildene mine :o)
Fred S.

Hei Johann:bilde nr. 46382
Veldig fine farger du har fått til her, må ha vært en klar dag. Og ingen grunn til å spørre Lekaværinger etter navnet på fjellet, når du har Namdalens største Leka-fan i nabokommunen din: Fjellet heter Steinstind, og ER virkelig et imponerende skue når du ser det fra hvor du står her. Det skifter dessuten farge alt etter lysforhold. har selv fotografert det flere ganger. Fjelltaggen som stikker ut lenger til høyre på bildet har jeg på bildet som linken øverst viser til.
Steinstind er ikke mer enn et par hundrede meter høy, når du ser den fra fjellområdet rett opp til høyre for der du står, virker den som en liten steinklump. Bestiges forholdsvis lett direkte fra veien et par kilometer lenger framme, etter at du har passert fjellet med et par hundrede meter. 20 minutter opp hvis dagsformen er bra.
vh fred
Jan Ove H.

Ligner på westernlandskap - pent
Jan Ove
Jóhann Á.

Takk skal du ha, Fred! Egentlig var jeg jo sikker på at du viste dette. Du har rett i det med lyset og fargene, og denne dagen skiftet det ofte. Kjempeflott! Ble veldig imponert over landskapet og melder meg inn i fanklubben!!!
Takk til deg også Jan Ove, du skulle vært med! Neste gang, så....
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu