Speilbilde
Utstyr
  • Nikon D700
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger115
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_519827} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Andreas R.
her synes jeg du har en så fin struktur på havet, nesten sånn at fuglererefleksjonen blir forstyrrende.Bryter dog opp opp mot vannet, så dette må forstås som et stort pluss til vannet - ikke et minus til fuglen.
Hvis jeg må pirke kunne du med noe støystruktur her, hatt litt lenger lukkertid her, dratt ned isoen tilsvarende.
mvh andreas
Thorbjørn R.
Bildet er lett å like, men vanskelig å kommentere..
Den myke bølgestrukturen opp mot fuglesilhuetten, samt lyset - skaper en noe udefinerbar stemning. En fugl på vann, opplyst av en eller annen lyskilde er jo et dagligdags motiv. Likevel får du fram en faktor-x her, som gjør at dette faller i smak - men som er vanskelig å begrunne nærmere.

En litt svevende kommentar dette. Men forhåpentligvis ikke helt verdiløs.

Mvh Thorbjørn
Olav Ø.
Artig og fint. Lyset fordeler seg fint på vannet og fuglen er fint plassert.

mvh. olav
Erik J.
Jeg får ikke helt tak i det, men det jeg liker er gjentagelse/fortsettelse av vingeslag/bølgeslag med en lyssetting som fint understreker dette. Men jeg sliter litt med balansen, syns det blir litt vel mye kuttet i toppen
Ivan H.
Hei,

Synes speilingen av måsen er det mest spennende her. Men bildet viser så mye mye mer, eller lite? Synes det blir mye tomt ellers.
Skulle likt å sett dette mye mer konsentrert. Kanskje også at fuglen såg mot leseretningen, altså mot venstre? For å skape litt motgang. Bare en tanke.

Synes komposisjonen blir litt slapp..Blikket vandrer mye og det blir lite fokus på hovedmotivet her.

:ivan
Inger-Lise S.
Fin speiling av måken. Jeg har stor sans for komposisjonen her. For meg gir det stil og eleganse.Liker at speilingen er plassert oppe til høyre. Så blir vannet nede gradvis mørkere. som mot venstre side. Skulle gjerne skrevet noe konstruktivt her, men liker det svært godt. Det er både minimalistisk, rendyrket og annerledes.Meget bra!

Inger-Lise:)
Siri Elisabeth J.
Takk for fin kommentar Inger- Lise:-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu