Egerøy Fyr
Utstyr
  • Nikon F90x
  • -
  • Brennvidde80mm
  • Blender-
  • Lukker10s
  • FilmtypeFuji Velvia
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger96
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_5178} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Carsten A.

Pent stemningsbilde, rimelig pent gjort. Desverre en anelse skjevt, og jeg ville foretrukket en beskjæring oventil, litt vel mye tom himmel der. Synd at dette gode bildet blir vist i såvidt liten størrelse,
MVH CA
Johan B.

Jag tycker det är en bra bild, med vackra blå färger och en liten gul prick som omväxling. Jag är dock enig med CA om att den borde beskäras i överkanten.
Mvh JB.
Morten L.

Meget stemningsfullt. Føyer meg til tidligere kommentarer om beskjæring. Trist med den skjeve horisonteten. Ellers pent utført. Godt jobbet! (Ser du har plasert fyret midt i et av pungtene i det gyllende snitt. Bra tenkt!).

MVH ML
Torbjørn V.

Meget flott og bra bilde. Syns også at det hadde tjent på en liten beskjæring--men dog, et flott bilde. Du har tydeligvis visst hva du gjorde her!

:-)
Niclas F.

Håller med om beskärning i överkant av bilden eller en sänkning av kameran, men det är ju för sent nu!
Är det också inte lite mycket cyan i bilden? Detta är småpirk då orginalet säkert ser annorlunda ut.Fin bild! Mvh Niclas F.
Niclas F.

Angående Carstens inlägg: Är denna bild för liten? Jag själv tycker det bara är jobbigt med bilder som inte visas på skärmen i sin fulla storlek utan att man måste ''zappa'' fram och tillbaka. Onödigt påpekande här. Mvh Niclas F.
Carsten A.

NF: Bilder skal selvsagt ikke vises større enn 600 piksler i bredden. Dette er 500 piksler, og ville nok gjort seg enda litt bedre om det var de tillatte ca. 20% større (se nærmere min veiledning ''Tips til innleggelse av bilder''). Jeg har ikke sagt at bildet er *for lite* - bare at det etter min mening ville gjort seg enda bedre med et litt større format. Det fører *ikke* til et en må klikke på mindre for å se hele bildet. NF har i og for seg rett i at det ikke er *nødvendig* å peke på dette. Det er faktisk ikke *nødvendig* å gi noen kommentar overhodet. Beskjæring og størrelse er en del av presentasjonen og et helt legitimt innslag i en kommentar, vanskeligere er det ikke.

Dette bildet har definitivt ikke noe overskudd av cyan (''lite mycket cyan i bilden?''). Det motsatte er tilfelle, det kan innvendes at det har overskudd på rødt (og/eller litt magenta? - litt avhengig av personlig preferanse). Ta bildet inn i PS (som jeg gjorde for å sjekke pikselantallet), om en da reduserer cyan (=øker rødt) blir det samlede inntrykket (av blått sammen med rødt) overveiende *mer* magenta, noe jeg for min del gjerne ville ha redusert, når vi nå drøfter detaljene her.
MVH CA
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu