Duck Date
I og med at det begynner å ligne på vår om dagen, så satte jeg meg et foto-mål i dag; Å ta et fuglebilde i fint fotolys hvor hannen ble framstilt som litt keen og interessert på hunnen :-) For å ha litt tema i bildet også. Han ser ganske klar ut der han kommer opp fra elva? Mot hunnen i vakkert svev.

Snøkornene spruter etter hunnen som akkurat har lettet. Selv ligger jeg må kne
Utstyr
  • D3s
  • 70-200VR
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_517010} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Tove Mette L.

Nært og skarpt av anda i fokus og du var heldig med "timinga" mot den hvite snøen. Det er en del uskapt bakover, men synes likevel helheten ble fin :)
Andre B.

Takk, Tove :-)
Ja, det var litt av pointet å skape det litt uskarp bakover, og ikke minst på "frieren" - hannen nede til venstre - for å skape litt fokus på hunnfuglen.

Jeg prøvde en del bilder med mindre blenderåpning, men ble ikke umiddelbart fornøyd for "alt" ble liksom i fokus.
Odd A.

Skarpt og fint flukt bilcde av stokkand hunnen med fine tegninger og flotte tegninger i fjørdrakta. Fint med de uskarpe enden i bakgrunnen og ikke minst andrikken som kommer opp neden i fra.
Mvh
Odd
Andre B.

Taller så mye, Takker.
Akkurat hva jeg tenkte selv da jeg kompmerte bildet i hodet. Skal innrømme at det gikk med ca. 700 bilder for å få dette ene.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu