VW og gult hus
Bildet inngår i albumet Tyskland -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2011-03-10 11:12:20
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2011-03-10 12:09:12
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon EOS 400D
  • Canon EFS 10-22mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger102
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_516544} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Martin E.
+1
Veldig spennende bilde. Bra etterarbeid. jeg tror jeg ville justert bildet en grad eller to til høyre. Du får likevel ikke alle linjene korrekt, men den dominerende gule veggen (med dørene)faller da litt mer naturlig (i mitt hode :)). Jeg tror det må litt prøving til. Jeg syns dette er et stilig bilde uten bilen. Den ser litt "klona" ut. Jeg drister meg til å tro at den ikke var i bildet opprinnelig.
Hvis bilen forsvinner kunne du kanskje croppa bildet slik at linjen som begynner ved hushjørent i front går uavbrutt helt ut av bildet. Jeg tror det ville skape en utrolig spenst i bildet. For all del, det er et flott bilde!
Lars Ivarson F.

spenstig..fine fargar og lys i god komp med fint snitt..flotters
Kirsten H.

Siden dett bildet er så tydelig manipulert, synes jeg det er greit at ikke perspektivlinjene stemmer. Det ser ut som en moderne eventyrby, får litt følelsen av fantasyfilm. Om bilen skal med eller ikke...tja.... den er jo en del av bybildet da.
mvh Kirsten
Avsluttet .

Stilig perspektiv og friske farger som gjør et uvirkelig inntrykk..blir morsomt o g spennende å se på! Det er et herlig lys i bildet også!

Mvh
Tove
Heidi N.

Enig i at perspektivet er fint her. Fine kontraster på husveggene mellom lyst og mørkt. Himmelen er dramatisk, og jeg ser rosa detaljer på veggen og lys som flommer ut av en åpen dør. Mange spennende detaljer å studere her. Bilen derimot synes jeg ikke ble tidsriktig i forhold til det andre.
Heidi
Maria E.

Annerledes perspektiv. Flott etterarbeid, men er enig i at bilen ikke stemmer med resten... Flotte farger og dramatisk himmel.....

Mvh. Maria
Lars-Anders M.

Takk for fine kommentarer. Martin, slike kommentarer er det vi trenger her på dotten. Saklig og bra begrunnet.
Ja bilen er in manipulert. Men den er fotografert i samme by samme dag. Jeg ville bare flytte den til dette bilde da jeg selv ville like den der. Ja det kan sikkert diskuteres dens berettigelse på dette bilde. Jeg har valgt å beholde den, men da litt mørkere og ikke så tydelig. Håper dere syns dette er bedre se V2.
Mvh
LAM
Martin E.

Takk for "kommentar om kommentar". Jeg lærer aller mest selv når jeg "går inn i" et bilde og forsøker å forstå og si noe om hva jeg liker og ikke liker. Syns bilen ble mye bedre nå når den er dempet litt. Likte krusifikset. Er litt usikker på fuglen (kanskje fordi jeg vet at den ikke var der i utgangspunktet). Det er smak og behag. Som sagt tidligere; kjempeflott bilde!
Lars-Anders M.

Takk til Matin
Roar K.

Velger meg V3 her fremfor å å skrive på bildekritiken som krever litt mer av kommentator.

Herlig komp. Kombinasjonen dempet lys og gilde farger funker bra. Mulig jeg ville gjort ett eller annet med det beinet i høyre bildekant og klona vekk den halve kummen nede i venstre hjørne. Nå ser jeg jo at beinet med tilbehør kanskje ikke blir noen enkel oppgave, men nevnte det likevel.

Roar
Lars-Anders M.

Takk Roar.
mvh
LAM
Dirk R.

flott etterbehandling og meget bra komponert. liker best en blanding av originalen og vers3, originalen pga lys og vers.3 pga fugl.
hilsen dirk
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu