Lekeplass i Istanbul
Utstyr
  • Nikon D700
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger180
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_516230} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Raymond L.
Et meget tøft og gjennomført bilde! Liker at den gamle dama er ifokus, mens resten ikke er helt i fokus!
Espen S.
God fortelling i dette bildet. Dama er skarp, og jenta er passe uskarp. Dama er fanget i rette øyeblikk med at formen på ryggen gjentas i bakgrunnen. Jeg vil foreslå å beskjære litt på både høyre og venstre side for å få bort noe av grafittien som stjeler oppmerksomhet, evt juster eksponering i disse kantene for å oppnå noe av det samme. Etter min mening, bør dama være hovedmotiv, jenta sekundært element, og til slutt bør man oppdage portrettet på veggen bak. Jeg ville derfor forsøkt å begrense kontrasten i veggmaleriet slik at portrettet stjal mindre oppmerksomhet fra dama. Jenta tror jeg at jeg vill latt være som hun er.

Mvh
Espen
Siri Elisabeth J.
Takk for gode tilbakemeldinger!
Espen- Skal ta en ny runde med bildet og gjøre som du foreslår:-)

Hilsen Siri
Erik J.
Et sterkt bilde med masse historiefortelling! Rent visuelt ville jeg også gjerne hatt en roligere bakgrunn, men hvis jeg lar bakgrunnen bli med i fortellingen blir konklusjonen at den absolutt hører med. Jeg opplever noe truende/undertrykkende som favner begge, og som dermed gjelder i dag og i går.
Bjørnar P.
Tyrkia er et land med store kontraster, og det synes jeg kommer godt frem her. Den gamle dama som sliter seg frem i kontrast til den unge jenta som virker uten problemer. Bakgrunnen med taggingen skaper en stemning av aggresjon og behov for å uttrykke seg. Samlet et bilde som det er lett å fantasere omkring, og det er det jeg antar er fotografens hensikt.
Vibecke J.
Jenta på husken med tenkende blikk, gamle kvinnen med godt grep om jalebaen, grafittimannen...Veldig fortellende og godt bilde som engasjerer meg, blir sittende å tenke, og det er jo en god ting :-) V.
Siri Elisabeth J.
Takk for god kommentar Vibecke:-)
Avsluttet .
Kontraster på flere plan
Et virkelig flott gatefotografi
Gir meg tanker rund livssyklusene
Litt vemodig på en vakker måte
Du er superdyktig! Bildene dine inspirerer!
Hilsen Kate
Siri Elisabeth J.
Takk for veldig hyggelig kommentar Kate!:-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu