Et vakkert sted i Lofoten
John-Tore Gundersen og jeg hadde en fin tur til Lofoten sammen siste helg. Først var vi en tur i Tromsø, og på hjemturen til Mo I Rana svippet vi inn en tur ut Lofoten og tilbake ( 70 mil er jo ikke så langt... )
ND 16 filter ble brukt her, for det var skarp sollys.
Utstyr
  • Nikon D3
  • Nikkor 17-35,28
  • Brennvidde13mm
  • Blenderf/13
  • Lukker23"s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger125
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_515623} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Venche J.

Dette likte jeg veldig godt.
Nydelig komposisjon i et flott format med.
Den lange lukkeren gir det lille ekstra for skyene og vannet.
Flott dybde og nydelig smårufsete stemning.
70 mil er en passe liten svipptur. :)
Venche.
Willy B.

Takker Venche!! ;)
John-Tore Gundersen og jeg driver å etablerer ett firma sammen i Mo I Rana som heter ProMo-foto. Han ble med meg en tur opp til Tromsø da jeg hadde en avtale på sykehuset der. På hjemturen stakk vi innom Lofoten, min tur nr 2. Blir flere turer dit ja :) John-Tore har sin egen stil, og jeg har min så det er morsomt å se hva vi ser når vi er ute sammen :) Vi har en del bilder fra samme plass, men blir jo det når vi hopper ut av bilen for å fotografere langs veien :) Spennende å se hva forskjellige får av samme location. Øye som ser.. Han er jo en fantastisk fotograf!! Vi har mye å lære av hverandre og utfyller hverandre på jobben sammen. I oppstarten av firmaet tilbringer vi mye tid sammen og i det siste har jeg vært mere sammen med han enn kjerringa..hehe.. men slik er det nu i oppstartingfasen :) fler bilder kommer når jeg får bedre tid ;)
Gunnar V.

Dette er eit veldig fint bilde frå storslagen natur. Den lange lukketida gjev fine effektar på sjøen. Trur det kunne vore fint å hatt noko i framgrunnen som auga kunne feste seg på... Elles flott :) M.h. Gunnar
Wenche O.

Flott bevegelse i bildet. God komposisjon og fine farver!

Mvh Wenche
Anne Elisabeth S.
+1
Nydelig bilde. Jeg synes imidlertid det kunne tjent på at horisonten ble flyttet - enten opp eller ned. Begge deler gir iallefall meg den effekten at jeg suges inn i bildet ditt.

mvh
Anne Beth
Helge S.

Vakkert bilde! Liker lyset og effekten du får frem her. Veldig inspirerende! Spennende at du har brukt ND filter. Trodde ikke man brukte dette nå som kameraer er digitale og man har redigeringsprogrammer.. Kanskje et filter er løsningen for meg som har så lett for å få utbrendte bilder? Hva mener du? De andre bildene dine er også veldig inspirerende og flotte!

Ha en god helg

Hilsen
Helge
Tove Mette L.

Det ble en særdeles vellykket tur til Lofoten, synes jeg, når jeg studerer utfallet. Dette ble et vakkert og dramatisk utsnitt og komposisjon fra mektig landskap!
Willy B.

Takk Helge!
Jo ND filter er kjekke å bruke Og ikke så dyre heller. Jeg prøver det jeg kan med å ta bildet slik jeg vil med kamera for å få sløreffekten jeg ønsker. Vet man kan få det til i photoshop men det krever en del arbeid og kunnskap. Men synes det er veldig utfordrende og få det til med kamera, da tenker jeg på ISO, lukketid og blender og diverse filter man kan bruke. Min venn Jean Miele fra New York sier man skal strebe for å ta ett best mulig bilde med kamera og føye til de effektene man ønsker i photoshop. Men jeg synes det funker godt ogå ute på setting og tenke hvordan jeg ønsker bildet skal bli under opptak, og gir meg som regel ikke før jeg har fått det bildet jeg ønsker og justerer litt i photoshop etterpå med skarping og fargelusteringer ;) Filter er morsomt. Har også kjøpt IR filter men har ikke prøvd det ennå ;)..men det kommer!! :))
Helge S.

hei Willy Broks!
Takk for svar!
Blir spennende å se hva du får til med IR filteret :)

mvh
Helge
Amalie b.

Vakkert og dramatisk bilde.
Den lage lukkertiden gjorde det hele.
Et virkelig bra bilde.
Mvh Amalie
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu