Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger72
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_515278} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Lars Ivarson F.

fint lys og fargemiks med månen på grein, men ville teke godt i botnen..gromt
Ole Petter J.

Kjempeflott motiv du har fanget på en fin måte. Spesielt stilig med de mørke partiene i toppen. Ville som Lars sier kuttet endel i bunnen. Dessuten er det endel sjenerende støvkorn på brikka di som bør fjernes.
Ottar P.

Flott bilde med vakre farger og fint lys!
Dag Erik B.

Takk for hyggelige kommentarer! Jeg er her for å lære, så setter pris på konstruktiv kritikk. Ser nå at jeg kanskje burde kuttet litt i bunn av bildet som dere sier. Må man levere inn kamera for å rense brikka, Ole petter? Eller er det noen som gjør slikt selv..? Jeg er som sagt ingen proff :-/.
Gunnar V.

Flott bilde, vakkert lys :) M.h Gunnar
Ole Petter J.

Kameraprodusentene råder deg til alltid å sende inn kameraet for rens, men det går helt fint å gjøre selv. Mange har dessuten opplevd å få returnert kameraet med enda mer støv på sensoren etter proff rens. Jeg renser det selv jevnlig. Her kan du lese litt mer om det: http://www.bythom.com/cleaning.htm. Ligger mye info på nettet om dette. Cluet er å være ytterst forsiktig og tålmodig når man renser, så går det bærre lækkert:-)
Ole Petter J.

Kom med et punktum i linken som ikke skal være der.
Adrian Dyrhaug G.

Hei Dag Erik!

Et stemningsfullt og stilig bilde av månen!
Likte godt lyset i bildet!

mvh Adrian Grande
Tove Mette L.

Nå er det bare varulven som mangler i bildet, slike assosiasjoner får jeg. Vakker fargestemning her i denne flotte komposisjonen! Men enig med andre om kraftig kutt i bunn.
Roar K.

Kanskje skulle du hatt'n 1 mm lenger ned - akkurat på kvisten som om den rullet på den. Flott lys med silhueter. Kunne tenke meg å kutte vekk litt av alt det sorte i bunn som du strengt tatt ikke har bruk for og slik løfte betrakters blikk noe.

Roar
Leidulf K.

Hei Dag Erik.

Pirket er nevnt, bildet ga meg ro og fargene er flotte. Severdig bilde dette.
Fin stemning også.

MVH,
Leidulf.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu