lady India
Utstyr
  • Canon eos550d
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger80
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_515226} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Vidar K.

likte godt dette bildet.
Fin effekt med baklyset som treffer arm/hånd og ansiktet.
Den andre lysskilden som viser tydelig å komme fra høyre eller oppe i bildet (og som treffer håret bak øret, venstre arm skulder til albu og lager skyggen på underarmen) burde vært tonet ned betydelig i forhold til hovedlysskilden.

Ellers er jeg ikke noe fan av å "kappe" hoder, men begynner å forstå at det er noe i tiden :-)

Vidar K.
Heidi F.

takk for kommentaren :-) Er ikke nok ikke nok proff enda,,,så jeg la ikke merke til den skyggen på underarmen,,,men du har jo helt rett. Så det må jeg lære meg å gjøre noe med :-) Takk for hjelpen. Hodekutting er jeg fan av. Syns det er litt stilig rett og slett.
Wenche O.

Liker den tette komposisjonen ;)
Mvh Wenche
Helge H.

Hei

Jeg syns du har lykkes bra med dette bildet.

Etter min smak ville jeg kappet litt i venstre side, fjernet signaturen,(kan settes under bildet) og så ville jeg hatt med litt mer under tommelen.

Mvh
Helge

Heidi F.

takk for kommentarer alle sammen. Jeg skjønner jeg har mye å lære :-). Luft under tommelen ville jeg også hatt, men det ble desverre ikke det, så jeg i ettertid :-)
Det er første gang jeg bruker signatur. Det er gjerne en uting. Men ser at så mange benytter det...Må kanskje tenke om igjen...Utrolig lærerikt å legge ut bilder her....
Brita S.

Dette likte jeg- lyset over panne arm som er utstrekt- komposisjonen-som nærmest er en trekant med hodet- hånd og navle. synes det passer å kutte hodet her- eller kanskje at det ikke er det som for meg betyr så mye i dette bildet da jeg opplever det er viktigere med uttrykket, tonene og den øvrige komposijonen som gjør bildet for meg her. Mvh Brita.
Heidi F.

Tusen takk, Brita. Jeg synes beskjæring er spennende og kan gjøre at ett bilde får en helt annen mening og stemning :-) I tillegg kan ett bilde man først har tenkt å hive, plutselig bli det beste :-) Selv retter jeg eller lager linjer og andre komposisjoner ved å beskjære "riktig". Selvfølgelig da etter min smak :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu