Løvens frokost
En morgen våknet jeg til et brøl. Med kamera, mann og to tenåringsbarn i hælene ble vi geleidet til en bro der dette synet møtte oss. En bøffel var blitt til mat og flere titalls løver lå i buskene og ventet på sin del av byttet.
Spesiell situasjon som jeg aldri mer kommer til å oppleve
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2011-02-28 10:32:42
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2011-02-28 10:33:36
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2011-02-28 10:34:34
    Versjon #4
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetBildet er skannet fra dias
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger113
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_514774} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Rune P.

Flott bilde serie som du har tatt her. Jeg falt for orginalen og det virkelig liker jeg å. - Liker blikket som Løven har på deg. - Liker at det er litt uskarpt/bevegelse, jeg får inntrykk av at det action - kult bilde.
Hilsen Rune
Heidi N.

Flotte bilde dette her. Må si jeg misunner deg opplevelsen. Dette er reisemål som står høyt på min ønskeliste.
Heidi
Kirsten H.

Tusen takk, Rune og Heidi. Det var en stor opplevelse, jeg anbefaler alle å gjøre dette. Det er 17 år siden jeg var her, men opplevelsen er like sterk i dag.
Avsluttet .

Flotte bilder der du viser dyrenes instinkter på nært håll..dramatisk og fin fra deg!

Mvh
Tove
Avsluttet .

Ikke verst å ha en løve eller ti i arkivet:) Slikt lever man lenge på.
Flotte bilder.
mvh arild
Dirk R.

flotte serie Kirsten, originalen er meget bra synes jeg. det viser naturen på sin naturlig atferd og det uskarpe i bilde forsterker det synes jeg.
hilsen dirk
Bent S.

En flott løve seri.

vh
Bent
Tove Mette L.

Jeg kunne ikke se hva bildet forestilte, men jeg så at det hadde kommet inn 7 kommentarer, så jeg ble nysgjerring. Jeg liker ikke så alt for godt mye etterbehandling, blir litt maleri. Men jeg ble positivt overrasket av versjon 2 som jeg synes ble meget bra av de tre løvene som "dorsker" seg i sola. Vakker glød på løvene i sollyset. Blir ikke helt enig med meg selv om det kunne ha vært kuttet på høyre side inne ved treet, men bak hodet av løven. Vakkert!
Kirsten H.

Tusen takk, Tove, Arild, Dirk, Bent og Tove Mette. Disse bildene er skannet fra dias og den eneste etterbehandlingen jeg har gjort er å klone bort støvkorn.
Odd A.

Flott serie av løvene. Teknisk sett er nok de tre ande versjonen bedre, går avlikevel for orginalen da dette er mer spesielt. Liker blikket til løva i orginalen.
Mvh
Odd
Roar K.

Forståelig at originalen her ble som den ble.
V2 med de tre løveungene har jeg nesten makan til sjøl, men har måttet manipulere litt da fargene var ødelagt.Fint fanget dette med litt kraftig morgenlys.
Hvis V3 er løvenes konge så er han i såfall en svært ung sådan - spesielt hvis V4 er samme løve.
Du har nok oversett litt i kantene på disse også for det sitter igjen litt av det svarte fra diasene.
Men artig å se likevel. Lengter tilbake når jeg ser dette, men veit ikke om helsa tåler en safari til. 8 netter i telt i bushen i Namibia i 2004 var hardt nok.

Roar
Kirsten H.

Tusen takk, Odd og Roar.
Dette er noe man burde gjøre mens man er ung, det er forholdsvis krevende hvis man vil oppleve mer enn å bli kjørt rundt i bil. Man får ikke lov til å kjøre på egen hånd i nasjonalparkene, man må ha med guide. Vi var ubevæpnet, så det gjaldt å bruke sunn fornuft og aldri skremme dyrene. Originalbildet er nok på grensen til dette, man forstyrrer ikke en løve som spiser. Men vi sto altså på en bro over den.
Avsluttet .

Flott løve serie du har fått dokumentert her!
Masse flotte farger og veldig bra lys.
Ser ut som en fantastisk dag det her.

-Marius
Ottar P.

Fin serie av løvene, gøy å se!
Åsmund I.

Absolutt en fin løveserie dette. V1 er heftig, rått og vilt, og selv om jeg ved første øyekast var litt skeptisk er nok dette favoritten etter en liten stunds betrakting. Bildet viser dyrets råskap og naturen slik den er, og bevegelsesuskarpheten fungerer temmelig bra. Fint komponert med byttet i front og løven rett imot bak det med kjeften full. Tommel opp!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu