Svaneprinsessen
Veldig fornøyd med komposisjonen, men er kanskje litt usikker på lyset. selv om jeg synes det skapte litt stemning med rosaskjæret.
Utstyr
  • Nikon D50
  • 16-85mm Nikkor
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_514052} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Ottar P.

Fint og stemningsfullt bilde av svana,
litt midtstilt men flott uansett!
Kirsten H.

Fargen er flott, den! Men jeg hadde nok prøvd å komme litt nærmere for å få flere detaljer på svanen. Fortøyningsbøyen kan muligens klones bort.
mvh Kirsten
Inger-Lise S.

Enkelt og dekorativt. Fin inndeling av bildeflaten. Kledelig format. Fine fargetoner. Fortøyningsbøyen gjør at jeg ikke syns det gjør noe at svanen er midtstilt. Er ellers ikke så glad i det, men greit her. Jeg liker bildet godt.

Inger-Lise
Adrian Dyrhaug G.

Hei Maren Sofie!

Godt komponert bilde av svana!
Fint lys i bildet!

mvh Adrian Grande
Roar K.

Her ville jeg heller kutta vekk de 13-14 øverste centimetrene for da kommer den gode dybdefølelsen som alt det der oppe dreper fram. Scroll opp, dekk til, ta en titt og døm sjøl. Med så mye oppe forsvinner stemningen og dybdefølelsen i bilde i alt skylaget synes nå jeg. Men vet jo at mye ingenting oppe eller nede er en trend for tiden.

Roar
Maren Sofie D.

Takk For kommentarer, det hjelper meg veldig! Takk igjen!

Maren
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu