The Room
Utstyr
  • Olympus E-3
  • Olympus 12-60mm 1:2,8-4,0 SWD
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger83
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_513080} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Bjørnar P.
Fin stemning. Sammen med en utfyllende tekst kunne dette bildet fortalt en tydeligere historie.
At ingen linjer er i lodd eller vater gir et lettere surrealistisk inntrykk som kanskje kan være et pluss.
Meget vanskelig lysforhold, som jeg synes du har taklet godt. Vet ikke hvilken teknikk du har brukt, men HDR kunne gitt deg mer tegning i høylys og skygge uten at jeg er overbevist om at det ville forbedret bildet. Nå oppleves kontrastene som naturlige, og det tror jeg er en god løsning her.
Dybdeskarpheten synes tilstrekkelig selv om du har brukt nesten full blenderåpning, noe som viser at du forstår å utnytte de fordelene den økte dybdeskarpheten ved 4/3-systemet har sammenliknet med system med større bildebrikke. Mange bruker samme innstillinger på sitt 4/3 system som de gjorde på filmbaserte kamera, og da utnyttes systemet dårlig.
Ivan H.
Hei,

Lek med linjer og komposisjon som jeg synes fungerer bra her. Bildet er i ballanse og linjene passer i forhold til rammen og hverandre.
Jeg trenger ikke noen tekst for å like dette, eller kunne lagt en historie, men velger å se bildet uten å lage noen historie. Stemning og komposisjon fungerer.

Det jeg er litt usikker på er høylyset, der jeg synes du kunne latt det være hvitt. Jeg opplever at du har dratt den litt ned i etterbehandlingen. La lyset blende litt betrakteren, overeksponering er ikke farlig.
Ut i fra slik bildet fremstår nå ville jeg gjort lyset på gulvet noe lysere, slik at det er neste like lyst som bordet.
Faktisk så virker lyset på bordet noe lysere enn vinduet, noe som skurrer her.

Alt i alt så liker jeg det jeg ser her.

:ivan
Tor Eirik B.
Takk for konstuktive tilbakemeldinger begge to.
Når det gjelder høylyset var det et bevisst valg jeg tok i etterbehandlingen, det måtte simpelthen ofres for å skape en litt dyster stemmning i rommet,
og lyset på gulvet er det nok vigneteringen som har tatt..hadde faktisk ikke lagt merke til forskjellen på bordet og gulvet.
Glad dere likte komposisjonen..noe jeg alltid synes er det viktigste i et bilde.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu