Smilende dansk-svensk gårdshund
Dette er en av mine hunder, Erika på 3år. Hun smiler faktisk til kamera...noen synes hun ser litt "skummel" ut på bildet, men hun bare gjør seg søt.
Utstyr
  • Canon 5D
  • 24-105
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_512450} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Kyrre S.

Smiler den eller er det tett før den glefser:) Flott bilde og fin plasering.Utrolig skrpt!!
Willy K.

Herlig :-) Jeg var godvenn med en ung dalmatiner for oen år siden, hun smilte til meg på samme måte, det var litt rart i begynnelsen, men ut fra situasjonen var det aldri noe annet enn hyggelig, og stor forskjell på negativ flerring, er de sinte rynker de vel i tillegg på overleppa, eller?
Synes dette var et fint bilde, godt lys. Mangler litt tekstur helt til venstre, kan være skjermavhengig.
Erik L.

Herlig bilde med masse skarpe fine detaljer. Når både snute og øyne er skarpe på en gang, da er jeg fornøyd.
Morsomt smil som passer bra i menneske-kretser, men hvordan blir dette smilet mottatt av andre hunder???
mvh. Erik
May-Linn S.

Takk for kommentarer. Det er et smil ja, og som Willy sier så vet man det bl.a. ut fra hvilke situasjoner hun gjør det i, og når hun faktisk flerrer leppa for noe hun ikke liker (veldig sjeldent, men med en liten frekk valp også i hus, så hender det rundt matskåla), og det er stor forskjell...de viser på en måte smil/flerring med resten av kroppen også. Jeg har tenkt på det samme Erik, om hvordan en fremmed hund som ikke skjønner smilingen ville reagert, men ettersom jeg nå har skjønt så gjør hun det ikke til/mot hvem som helst, og hun viser med med hele kroppen av hun er bare glad og snill når hun smiler. Hun er "mannegal", synes det er knallgøy om vi får mannfolk på besøk, om de er kjente eller fremmede så pleier de å få en god "hengerundthalsen-klem"...og et lite smil, før de får en kos på kinnet, kinn-mot-kinn. Det er vist "typisk" for rasen.
Heidi N.

Teknisk sett synes jeg dette ble utrolig bra. Her fremheves farger på en fin måte, samtidig som du har et fint og mykt lys over det hele.
Artig smil forresten. :)
Heidi
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu