Fra en gresstue
Likte denne måten å presentre gresset på.
Flere bilder fra gresstua på http://www.solevaag.blogspot.com
Utstyr
  • 5D
  • 180 3,5 L
  • Brennvidde180mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger87
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_511941} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Maria Therese H.

Likte dette.. man kan ha det begge veier, men det blir mer spennende slik.

Fine bilder på bloggen din også.

Mvh
Maria
Bjørn J.

Gresset var jo greit presentert men det negative rommet fungerte ikke, synes jeg. Jeg ser en viss plakateffekt men det blir for ustrukturert for meg.
Bjørn J.

Gresset var jo greit presentert men det negative rommet fungerte ikke, synes jeg. Jeg ser en viss plakateffekt men det blir for ustrukturert for meg.
Kristinn G.

Fint og uvanlig bilde. Synes den vite flaten under er fin. Ville kanskje overdimensjonert den enda mer for å skape større "provokasjon".:)
Geir Helge S.

Takk for kommentarer.
Maria: var innom bildene dine, mye spennende der!
Bjørn: det negative rommet er et ukjent begrep for meg. Regner med du mener den hvite flaten? Bildet kan nok bli litt ordinært. Et blikkfang i det hvite feltet hadde vært kjekt å få med. Usikker på hva du legger i "ustrukturert". Selv opplever jeg motivet ganske ryddig. Greit med uenigheter altså :-)
Kristinn: Mulig det hadde fungert med større hvit flate. Jeg er for tiden helt fortapt i det kvadratiske formatet, og falt dermed ned på dette utsnittet.
Bjørn J.

Hvis du tenker deg hele bildeflaten. Komposisjonen din eller lettere sagt motivet kalles det positive rom, det negative rommet er da resten av bildeflaten. I et godt bilde må det positive og det negative rommet fungere som en helhet. Det handler mest om å lære å se og komponere helst i søkeren for hele buldeflaten. Veldig mange tenker kun på hovedmotivet og glemmer den hele komposisjonen. En fin måte å se dette på er å snu bildet opp ned. Da ser du men en gang om komposisjonen sitter og at det negative rommer kommuniserer med det positive.I dette bildet vi du se at det negativerommet dominerer og det var kanskje ikke meningen:-)
Brita S.

Vakkert synes jeg- liker opp ned valget- gjør det mer fengende for meg- godt sett av det levde livet rett foran oss. Mvh Brita
Geir Helge S.

Takk igjen for kommentarer.
Spesielt takk til deg Bjørn som bruker ekstra tid på å svare meg. Setter pris på det, og det er fin læring dette. Ikke sikker på om jeg er helt enig i dine vurderinger vdr det negative rommet i akkurat dette bildet. Jeg er ellers enig i at elementene i en komposisjon må spille på lag :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu