Gi gass!
Rullebanen på Lakselv Flystasjon Banak. Tatt fra helikopteret på jobb.
En ren avbildning av noe de fleste ikke ser.
Utstyr
  • Nikon D700
  • Nikon AF-S 70-200/2.8 VRII
  • Brennvidde70mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/400s
  • Nei
  • AnnetHåndoldt, i helikopter i lufta. Priset være VR!
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_511200} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Tor Gunnar K.

Tøft bilde. Likte det godt. Flott dynamikk i linjene. Om jeg kan si det sånn. Men syns det ville vært enda finere om du kuttet et sted mellom 1/2-2/3 av himmelen.
Torbjørn N.

Takk for det, var meget heldig med bildet. At jeg hadde kameraet i vannrett stilling, samt at vi svevde akkurat over midtlinja.
Kutting av himmelen ser jeg, jeg var vel bare redd for å prøve en "boks" versjon av bildet. Men det er notert, takk skal du ha!
Stein Adler B.

Veldig bra bilde dette ! Rullebanen med spor av svidd gummi og tall, framstår som et sterkt grafisk element, satt opp mot natur i overkant av bildet.
Mvh Stein
Torbjørn N.

God tilbakemelding, setter pris på å høre hva folk liker med bilder, mer enn å høre at det er flotte farger osv.
Jeg er gjerne interessert i å høre din mening om forslaget til Tor Gunnar over her. Et godt forslag som jeg kan si meg enig i, i og med at det er mye tom himmel, men jeg er fortsatt usikker på om jeg liker det i tilnærmet kvadratformat. Jeg vil ikke ta noe av sidene, men heller mot å kutte ned 1/3 av himmelen uten at jeg føler formatet blir feil i mine øyne.
Trond S.


Jeg liker det slik det er, forestiller meg at jeg sitter i cockpit og venter på "cleared t/o 3-5" klar til å fly "inn i himmelen" og vil gjerne se hvor jeg skal.....
Torbjørn N.

Helt riktig det Trond, men er ikke alle som ser for seg det ;)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu