Bildet er tatt i Tomrefjord, Møre og Romsdal. Bildet er av en kamerat og hans Ferrari..
Fotograf
Utstyr
  • Canon Eos 40D
  • Sigma 18-200
  • Brennvidde106mmmm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/100s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBil/motor/Kjøretøy
  • Lastet opp
  • Visninger100
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_510720} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Maria Therese H.

Her får jeg følelsen av å være i en action film.. bilen og karen som står å venter på noe et oppdrag(?), eller kanskje han gjemmer seg. Syns dette var et spennende bilde, vet ikke om jeg syns tittelen var så bra. Men det er jo smak og behag..

Mvh
Maria
Lars F.

Perspektivet blir feil. I stedet for mannemannen, blir det en liten dverg. Han rekker jo ikke Ferrarien til taket en gang.
Jo B.

@Lars: og hva så? Takkemegtil å få slippe å se noe som veldig lett kunne blitt en klisje.
Lars F.

Du har et poeng i det - men nå blir det jo nesten som en mislykket klisje.
Jo B.
+2
jeg synes bare det var en av mange litt dogmatiske "sånn er reglene" kommentarer her på forumet. ellers så synes jeg bildet er over gjennomsnittet av dem som får lange tråder av overstrømmende positve tilbakemeldinger her på forumet. stillhet og sinna mattsvart ferrari -og en et ganske rent uttrykk...over gjennomsnittet.
Kai F.

Takker for kommentarene alle sammen =)
@ Maria: Du har funnet essensen i bildet :)
@ Lars: Jeg ser poenget ditt, men bildet er faktisk komponert på denne måten :)
Kai F.

@ Jo: Takk skal du ha, den kommentaren varmet.
anders s.

fin lyd i denne bilen
355 er en moderne klassiker
synes at bildet ble bra
ikke helt typisk reklamebilde,og det likte jeg godt
mvh anders
Lars F.

Takk for at du tåler sterke meninger, Kai.

@ Jo - Jeg er ikke yrkesfotograf, og har et veldig avslappet forhold til "regler". Egentlig synes jeg at regler er til for å brytes, men for å bryte dem må man vel antagelig også kunne dem. Paradoks, eller hva?

Når jeg kommenterer, så har jeg en tendens til å si akkurat hva jeg tenker. Ikke alltid lurt, kanskje - men jeg liker også når folk sier det de tenker om mine bilder, i stedet for bare søte kommentarer.

Det viktige for meg er hvordan folk oppfatter det de ser. Ikke om de liker hva de ser. Heldigvis trenger vi jo ikke å være enig i andres mening, heller.
Kai F.

@ Lars: Hadde jeg ikke tålt at noen kommenterte bildet mitt(negativt eller positivt), så hadde jeg ikke lagt det ut :) Din mening er din mening og den må du få lov til å ha. Konstruktiv kritikk er alltid velkommen, positiv eller negativ. Det er det man lærer av.

@ Anders: Takk for kommentaren. Lyden er som musikk i mine ører iallefall :)
Jo B.

@ Lars: da er vi ganske like mht kommentarer . Min kommentar av din kommentar var kanskje også subjektiv og like mye en kommentar til tendenser jeg syes å ha sett på foto.no generellt. Sterke meninger er helt greit, men resulterer ofte i modererende eller like sterke motreaksjoner ;). Søte kommentarer fra folk som klapper hverandre på skulderen er heller ikke jeg noen fan av. (Selv om jeg selv stort sett ikke gidder å klikke på - og dermed heller ikke kommentere, bilder som jeg ikke ser noesomhelst interessant eller positivt i. Og hvis jeg ser noe positivt syes jeg det er riktig å nevne det også :)
Helge A.

Jeg liker dette bildet. Det er verken et forsøk på et "reklamebilde" eller bilde av "bilen min"
Jeg kunne tenkt meg å se en versjon hvor du kutter ned mot containeren, og får mer fokus på sammenhengen mellom mannen og bilen.

Helge
John H.

Hei
Liker godt vinklingen og personen til høyre gir bildet en ekstra dimmensjon. Lyset er veldig bra. Tungt og mørkt i bakgrunnen og fint lys på bilen og personen. Tung høststemning og et bilde som gir rom for tolkning
John
Kai F.

Takk for kommentaren John.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu