home #7
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger200
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_510548} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
John H.
Hei
Du er en finurlig fotograf og ingen kan beskylde deg for å kopiere andre. Dette er veldig på siden av det meste. Home, hvorfor ikke hjem? Blir bilder mer interessante med Engelsk tittel? Uten noen tittel ville bildet vært mer selvstendig som en abstraksjon. Jeg hae studert både dette og andre i serien din, home. I de mer konkrete bildene (de med hus) skjønner jeg bedre tittelen.Mitt, ditt, hjem kan være varme og trygghet eller et fremmed hjem som som er noe skummelt? Når jeg tenker tittelen hjem, er det å komme hjem til noe (noen). Da blir dette, for meg, underlig og litt skremmende. Jeg tror at det er dit du vil ha betrakteren.
Lars F.
Kanskje er det detaljer i bildet jeg går glipp av, men dette blir for meg innholdsløst og anonymt.
Fordi jeg ikke kjenner kontekst slik som fotografen gjør, forsvinner sammenhengen, og bildet blir trivellt.
Olav Ø.
Forsåvidt ok bilde. Fin abstrakt verden, men som konkret blir det noe rart. Forsåvidt spennende form bak ett eller annet.

mvh. olav
Roger H.
Det første jeg tenkte på var at bildet karnsje skulle ha vært i sort hvitt, men ser nå at det fungerer vel best som det er. Et fotografiskt bilde av en due utenom det vanlige. Jeg liker stoffligheten og vignetteringen som holder blikket på duen som jeg tror er bak et møkkete vindusglass.

Roger
Thomas R.
Jeg synes dette var knall. Kjempeflott tekstur i bildet, akkurat passe abstrakt og konkret på samme tid. Fargeklattene gjør mye for stemningen, og det passer fint inn i serien. Godt jobbet.
Ivan H.
Takk for kritikk og tilbakemeldinger.

Det var det med tittel igjen da, John. Flere som ikke har likt den, så jeg skal se om den blir endret, om denne serien blir publisert et annet sted. Jeg ønsker å vise hjemmet med både avstandsbilder og nærbilder. Derfor en god blanding.

Lars; jeg har vanskelig for å forstå kritikken din. Du sier at det er kanskje detaljer du går glipp av. Litt vanskelig for meg å forholde meg til den kommentaren når du ikke beskriver det du ser. Hva er det du ser? Hvilke følelser gir bildet deg? Hvis du ikke ser noe, eller dette gir deg noen følelser, har jeg ikke nådd frem til deg.

Olav; Litt usikker på din kritikk også. Er det den abstrakte verdenen som gjør bildet ok for deg? "Som konkret blir dette noe rart"; hva mener du med det? Den setningen forstår jeg ikke. Snakker du her om hva jeg ønsker å vise, eller det du ser??

Roger; jeg har en versjon i s/h, men synes selv dette fungerer best. Mye pga den grønne spraymalingen som blir anonym i en s/h versjon. Har prøvd meg frem med å justere fargekanaler, men ble ikke fornøyd. Duen er bak en møkkete vindu ja. Hvilken utsikt har den mot sitt naturlige hjem? ..tenker jeg.

Kjekt du likte bildet, Thomas.

En ting er sikkert, folk ser ikke bilder på samme måte, iallfall ikke konkrete bilder.
Hva om dette var en due på en grein i fint dust lys? Hadde det vært lettere å forstå bildet? Og hva hadde det bildet fortalt dere iforhold til dette??

Takk for kritikk og tilbakemeldinger!
Setter pris på det.
Men fint om noen av dere kunne utdypet kritikk/kommentar noe mer..

:ivan

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu